8 ενδιαφέροντα καναδικά podcast για τα παιδιά σας

8 ενδιαφέροντα καναδικά podcast για τα παιδιά σας

Mai 21, 2023 0 Von admin

Τα podcast μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε! Μπορούν να είναι χρήσιμα για το χρόνο που αφιερώνετε στο δρόμο ή στα ταξίδια, για να τα ακούσετε στο μεσημεριανό γεύμα ή για ένα διάλειμμα ή οποιαδήποτε στιγμή! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με καναδικά podcast για παιδιά από τη δημοτική έως το γυμνάσιο. Όπως με κάθε μέσο, ​​είναι καλύτερο να ακούτε μαζί με το παιδί σας για να βεβαιωθείτε ότι το podcast ταιριάζει με τις οικογενειακές σας αξίες ή για να κάνετε μια συζήτηση με το παιδί σας!

Μια εικόνα ενός αγοριού με ακουστικά και τον αντίχειρά του ψηλά να ακούει ένα podcast.

Καναδικά Podcasts για τα παιδιά σας – Δημοτικά

Το Story Store του CBC.

Αυτό το podcast για παιδιά φαίνεται να μην προβάλλεται πλέον, ωστόσο υπάρχουν πολλά διαθέσιμα επεισόδια από το παρελθόν. Το THE STORY STORE, το οποίο διευθύνεται από τους οικοδεσπότες του CBC Kids, κ. Orlando the Moose και Gary the Unicorn, έλαβε παραγγελίες από αληθινά παιδιά σε όλο τον Καναδά και μετέτρεψε τις προτάσεις τους σε ξεκαρδιστικές, γεμάτες διασκέδαση περιπέτειες για παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες και για όλους. Κάθε επεισόδιο παρουσίαζε έναν νέο πελάτη που παρήγγειλε μια νέα ιστορία. Μια ομάδα σοβαρά ανόητων ερμηνευτών ζωντάνεψε αυτή την τάξη με φρέσκα είδη, γλυκά τραγούδια και διασημότητες. Καμία παραγγελία δεν είναι πολύ μεγάλη, πολύ μικρή, πολύ τριχωτή ή πολύ γλοιώδης (αλλά παρακαλώ, κρατήστε το κατοικίδιο χταπόδι σας έξω.)

Ιστορίες από το Lily Pad.

Το Tales from the Lily Pad‘ είναι ένα podcast από τη Marlene Wurfel, μια Καναδή συγγραφέα και ερμηνεύτρια. Οι ιστορίες πριν τον ύπνο, όπως τα παραμύθια και τα λαϊκά παραμύθια είναι οι ιστορίες για παιδιά και οικογένειες.

Sleep Tight Stories

Από το νησί Πρίγκηπα Εδουάρδου, Καναδάς. Το Sleep Tight Stories, ένα podcast για παιδιά, σας φέρνει νέες και συναρπαστικές ιστορίες κάθε εβδομάδα. Οι ιστορίες ποικίλλουν από αναδιηγήσεις μύθων, παραμυθιών, λαϊκών ιστοριών, κλασικών καναδικών έργων και πρωτότυπες ιστορίες γραμμένες από προσκεκλημένους συγγραφείς. Κάθε επεισόδιο διαβάζεται όμορφα από τη Sheryl MacLeod και τους φίλους της και συνήθως διαρκεί λιγότερο από 20 λεπτά. Το Sleep Tight Stories είναι κατάλληλο για παιδιά όλων των ηλικιών.

Earth Rangers

Το Earth Rangers είναι ένας καναδικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και διατήρησης που απευθύνεται ειδικά στη νεολαία. Σημείωση: περιέχει μια ποικιλία θεμάτων για ζώα από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για ζώα του Καναδά. «Γεια σας παιδιά, αν νομίζετε ότι τα ζώα είναι καταπληκτικά, αυτή είναι η παράσταση για εσάς! Γίνετε μέλος της οικοδέσποινας Earth Ranger Emma καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει τα πιο άγρια ​​γεγονότα εκεί έξω και να λύσει τα μεγαλύτερα μυστήρια της φύσης. Με τις δέκα κορυφαίες μετρήσεις, ένα παιχνίδι εικασίας ζώων, συνομιλίες για τη διατήρηση και επικές αναμετρήσεις ζώων, αυτό είναι ένα ταξίδι που δεν θα θέλετε να χάσετε!

Κριτικές βιβλίων Κοινή χρήση Ιστοριών από Kids for Kids από Dyslexia Canada

Το Sharing Stories είναι το πρώτο μας podcast. Σε κάθε επεισόδιο, οι καλεσμένοι της εκπομπής μοιράζονται τις τελευταίες τους προτάσεις βιβλίων και μας λένε για το αναγνωστικό τους ταξίδι. Αν αγαπάτε τα βιβλία και θέλετε να μάθετε τι να διαβάσετε στη συνέχεια, είστε στο σωστό μέρος!

Καναδικά Podcasts για τα παιδιά σας – Λυκείου

Εξερευνήστε το Canadian Geographic

Κατάλληλο για μεγαλύτερα παιδιά / γυμνάσιο / ενήλικες.

Συνεντεύξεις των μεγαλύτερων εξερευνητών του Καναδά για τις περιπέτειές τους και τι εμπνέει το πνεύμα της ανακάλυψης τους. Ένα podcast Canadian Geographic, με οικοδεσπότη τον David McGuffin.

Canadian Outdoor Survival Podcast από τον Bruce Zawalsky

Κατάλληλο για μεγαλύτερα παιδιά / γυμνάσιο / ενήλικες.

Το Canadian Outdoor Survival Podcast είναι ένα μηνιαίο Podcast που δημιουργήθηκε για να εξηγήσει το Outdoor Survival, καθώς και να τονίσει μερικές από τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη μάθηση, την εξάσκηση και τη διδασκαλία στην Canadian Wilderness. Κάθε σεζόν θα είναι ένας συνδυασμός επεισοδίων επισκόπησης, podcast που βασίζονται σε συγκεκριμένες δεξιότητες και συνεντεύξεις με εκπαιδευτές Survival και ειδικούς σε διάφορες πτυχές του Outdoor Survival & Outdoor Education στον Καναδά.

Σήμερα στην καναδική ιστορία του Marc Affeld

Κατάλληλο για μεγαλύτερα παιδιά / γυμνάσιο / ενήλικες. Φαίνεται ότι αυτό το podcast μπορεί να μην είναι πλέον σε παραγωγή, αλλά υπάρχει άφθονο διαθέσιμο περιεχόμενο.

Από την πρώτη μέρα, στόχος της σειράς μας ήταν να παρουσιάσουμε την ιστορία του Καναδά με έναν ενδιαφέροντα και προσιτό τρόπο. Εργαζόμαστε για να ενθουσιάσουμε και να εμπνεύσουμε τους Καναδούς να μάθουν περισσότερα για το μοναδικό και περίπλοκο παρελθόν μας. Κάθε επεισόδιο χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο γεγονός ή ημερομηνία από το παρελθόν του Καναδά για να ξεκινήσει μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με ένα θέμα, ένα άτομο ή μια στιγμή της ιστορίας του Καναδά. Μέχρι σήμερα έχουμε δημιουργήσει πάνω από 220 μεμονωμένα επεισόδια και έχουμε μιλήσει με πάνω από 200 Καναδούς ιστορικούς, δημοσιογράφους, συγγραφείς και «καθημερινούς» ιστορικούς. Έχουμε συνεργαστεί με συντελεστές από όλες τις γωνιές του Καναδά και μας έρχονται τακτικά σε επαφή ακροατές και υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο.

Αναζητάτε podcast για τον εαυτό σας ως ενήλικα; Δείτε την ανάρτησή μας για γονείς! 7 Χρήσιμα Καναδικά Podcast για Γονείς Κατ‘ Οίκον Εκπαίδευση