6 φιλικά προς το περιβάλλον δώρα για τον ταξιδιώτη στη ζωή σας

6 φιλικά προς το περιβάλλον δώρα για τον ταξιδιώτη στη ζωή σας

März 16, 2023 0 Von admin

Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει.

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι ιδανική για να γιορτάσετε με φίλους και την οικογένειά σας, να απολαύσετε αξέχαστα γεύματα και να ξεκουραστείτε χαλαρώνοντας στον αγαπημένο σας καναπέ. Είναι επίσης η στιγμή που παίρνουμε δώρα για τους αγαπημένους μας για να τους δείξουμε πόσο σημαίνουν για εμάς.

Δεν είναι όλα τριαντάφυλλα όμως. Σύμφωνα με πανεπιστημιο του Στανφορντ, οι Αμερικανοί πετούν 25 τοις εκατό περισσότερα σκουπίδια κατά την περίοδο των γιορτών. Πράγματα όπως κορδέλες, χαρτί περιτυλίγματος και χριστουγεννιάτικες κάρτες καταλήγουν συχνά σε χωματερές. Σύμφωνα με το Στάνφορντ, εάν κάθε οικογένεια τύλιγε τρία δώρα σε επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά, η χώρα θα μπορούσε συλλογικά να εξοικονομήσει χαρτί αξίας 45.000 γηπέδων ποδοσφαίρου.

Στην εποχή της κλιματικής αλλαγής, μπορούμε και πρέπει όλοι να κάνουμε αυτό που μπορούμε για να συμβάλουμε στη μείωση των επιπτώσεών μας στο περιβάλλον. Αν και πιθανότατα δεν θέλετε να αποφύγετε εντελώς τα δώρα των αγαπημένων σας – δεν είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η πιο έξυπνη κίνηση – μπορείτε να αγοράσετε δώρα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Έχοντας αυτό κατά νου, συνεργαστήκαμε με τους φίλους μας στο Πρωτότυπο Grainκατασκευαστές κομψών και βιώσιμων ξύλινων ρολογιών, για να βρείτε μια γρήγορη λίστα με έξι φιλικές προς το περιβάλλον ιδέες για δώρα που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε αυτές τις γιορτές.

1. Ενοικιάστε τη δωροκάρτα Runway

Πάρα πολλοί άνθρωποι πέφτουν στην ίδια παγίδα. Ίσως πλησιάζει ένας γάμος, ένα γκαλά ή κάποια άλλη φανταχτερή εκδήλωση. Όλοι θέλουν να φαίνονται καλύτερα, έτσι συχνά οι άνθρωποι καταλήγουν να αγοράζουν ρούχα και να τα φορούν μόνο μία ή δύο φορές.

Αντί να ακολουθήσετε αυτή τη σπάταλη προσέγγιση, ενθαρρύνετε τους ανθρώπους στη ζωή σας να δοκιμάσουν μια νέα προσέγγιση για να δείχνουν κομψοί, παρέχοντάς τους δωροκάρτες Ενοικιάστε το Runway.

Με απλά λόγια, το Rent the Runway είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στις γυναίκες να νοικιάζουν ρούχα με βάση το στυλ, το μέγεθος και τις προτιμήσεις του προϋπολογισμού τους. Η εταιρεία έχει πολλά διαφορετικά σχέδια – κάτι για όλους, πραγματικά.

Ενθαρρύνετε τους φίλους και τους αγαπημένους σας να πουν αντιο σας να τζαμάρουν ρούχα που φορούν μία ή δύο φορές στο πίσω μέρος της ντουλάπας τους και Γειά σου σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ντύσιμο.

2. Επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα

Κάθε χρόνο, οι αγοραστές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν κάπου στο πάρκο του 500 δισεκατομμύριο πλαστικές σακούλες μιας χρήσης. Πολλές από αυτές τις σακούλες καταλήγουν στον ωκεανό, βλάπτοντας την υδρόβια ζωή και τη γενική υγεία του πλανήτη μας.

Οι επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες είναι ένα ασυνήθιστο οικολογικό δώρο που πρέπει να κάνετε αυτές τις γιορτές. Όχι μόνο τέτοιες τσάντες έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, αλλά βοηθούν επίσης τους φίλους σας να προλάβουν τους διαφαινόμενους κανονισμούς.

Για παράδειγμα, το Κονέκτικατ σχεδιάζει να το κάνει να απαγορεύσει τις πλαστικές σακούλες μίας χρήσης το 2021. Όσο πιο γρήγορα αποκτήσετε τη συνήθεια των φίλων σας να χρησιμοποιούν tote bags, τόσο το καλύτερο.

3. Γνήσιο ρολόι Grain

Αν και όλα Πρωτότυπο Grain Τα ρολόγια είναι όμορφα και κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο ξύλο, σας προτείνουμε περιορισμένης έκδοσης ρολόι New Belgium Chrono για τον βιώσιμο ταξιδιώτη στη ζωή σας. Αυτό το ρολόι είναι χειροποίητο με ξύλο γαλλικής βελανιδιάς και υπάρχουν μόνο 500 στον κόσμο. Δεν υπάρχουν δύο ρολόγια Original Grain που να είναι ίδια, οπότε σε έναν κόσμο γεμάτο μονότονα αντικείμενα, ένα μοναδικό στο είδος του αξεσουάρ όπως αυτό είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει.

Όχι μόνο τα ίδια τα ρολόγια είναι κομψά και φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά η Original Grain φυτεύει επίσης ένα δέντρο για κάθε ρολόι που πωλείται.

Έτσι, εκτός από το να προσφέρετε στους φίλους και τους αγαπημένους σας ένα βιώσιμο κομψό ρολόι, προσθέτετε και στη φύση. Τι να μην αγαπάς;

4. Μεταλλικά καλαμάκια

ΕΝΑ πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι 500 εκατομμύρια πλαστικά καλαμάκια χρησιμοποιούνται κάθε μέρα και ότι 8,3 δισεκατομμύρια πλαστικά καλαμάκια έχουν ξεβραστεί σε παραλίες σε όλο τον κόσμο.

Όπως οι πλαστικές σακούλες μιας χρήσης, τα πλαστικά καλαμάκια προκαλούν μεγάλη ζημιά στο περιβάλλον.

Τα καλά νέα είναι ότι νέες λύσεις —όπως ξύλινα και μεταλλικά καλαμάκια— έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια. ΕΝΑ γρήγορη αναζήτηση στο Amazon σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μεταλλικά καλαμάκια για να διαλέξετε σε τιμή που δεν θα σπάσει τα χρήματα.

Πάρτε τους καλούς ανθρώπους στη ζωή σας ένα πακέτο μεταλλικά καλαμάκια. Είναι μια καινοτομία και δείχνει ότι δεσμεύεστε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να βελτιώσετε το περιβάλλον.

5. Μπουκάλι νερού S’well

Πλαστικές σακούλες μιας χρήσης. Πλαστικά καλαμάκια μιας χρήσης. Πλαστικά μπουκάλια νερού μιας χρήσης. Αισθάνεστε μια τάση εδώ;

Μπουκάλια πηγαδιών έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το νερό κρύο για έως και 24 ώρες. Ταυτόχρονα, μπορούν να κρατήσουν υγρά ζεστό για έως και 12 ώρες.

Ενθαρρύνετε τους φίλους σας να σταματήσουν να χρησιμοποιούν πεταμένα δοχεία, χαρίζοντας τους ένα μπουκάλι S’well αυτές τις γιορτές.

6. Οδοντόβουρτσες από μπαμπού

Ενώ μπορεί να μην είστε πολύ πρόθυμοι να αποκτήσετε τους φίλους σας οδοντόβουρτσες αυτή την περίοδο των διακοπών, σκεφτείτε το εξής: Α Η πλαστική οδοντόβουρτσα χρειάζεται 400 χρόνια για να αποσυντεθεί.

Οι οδοντόβουρτσες από μπαμπού, από την άλλη πλευρά, είναι βιοδιασπώμενες.

Για άλλη μια φορά, η Amazon σας καλύπτει εδώ. ΕΝΑ γρήγορη αναζήτηση αποκαλύπτει μια ευρεία επιλογή για να διαλέξετε—όλα αυτά θα πρέπει να ταιριάζουν στους περισσότερους προϋπολογισμούς.

Η κατώτατη γραμμή?

Ιστορικά, η περίοδος των γιορτών ήταν γεμάτη σπατάλη. Αγοράζουμε κιόλας πράγματα με σκοπό να τα πετάξουμε (σε κοιτάμε χαρτί περιτυλίγματος!).

Κάντε τη διαφορά αυτές τις γιορτές αγοράζοντας βιώσιμα δώρα για τους αγαπημένους σας—και ενημερώστε τους ότι αυτό κάνετε.

Ποιός ξέρει? Ίσως το πληρώσουν και αυτοί, γυρίζοντας και κάνοντας το ίδιο για τους φίλους τους.

Εδώ είναι μια χαρούμενη και βιώσιμη περίοδος διακοπών!