6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον έλεγχο των γεννήσεων ενώ ταξιδεύετε

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον έλεγχο των γεννήσεων ενώ ταξιδεύετε

März 18, 2023 0 Von admin
Nurx
Nurx

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ετοιμαστείτε να επιβιβαστείτε στην πτήση σας για διακοπές διάρκειας 3 εβδομάδων και να συνειδητοποιήσετε ότι ξεχάσατε να ετοιμάσετε τον έλεγχο των γεννήσεων σας. Δεν είναι κάτι που μπορείτε απλά να το παραλάβετε στο αεροδρόμιο ή στο λόμπι του ξενοδοχείου. Ο έλεγχος των γεννήσεων ενώ ταξιδεύετε είναι περίπλοκος Σαν να μην ήταν ήδη αρκετά δύσκολο να είσαι κορίτσι!

Nurx καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι, έτσι εργάζονται για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Κάνουν υγειονομική περίθαλψη εύκολο και προσιτό φέρνοντας πραγματικούς γιατρούς και πραγματική φροντίδα σε εσάς, με ή χωρίς ασφάλιση. Με το Nurx, μπορείτε να παραλάβετε τις συνταγές σας και τα κιτ δοκιμών στο σπίτι απευθείας στην πόρτα σας. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς μεγάλες δαπάνες. Με αυτόματα γεμίσματα και ανανεώσεις για να είστε πάντα καλυμμένοι.

Nurx γνωρίζει τα πάντα για τον έλεγχο των γεννήσεων και γνωρίζουμε τα πάντα για τα ταξίδια, έτσι μαζί συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις καλύτερες συμβουλές για γυναίκες ταξιδιώτες και τον έλεγχο των γεννήσεων.

1. Σχεδιάστε εκ των προτέρων. Εάν πρόκειται να ξεμείνετε από τον έλεγχο των γεννήσεων ενώ λείπετε, επικοινωνήστε με το φαρμακείο ή τον παροχέα σας και ζητήστε να λάβετε το επόμενο αναπλήρωμά σας νωρίς, ώστε να είστε προετοιμασμένοι.

2. Προσπαθήστε να παραλείψετε την περίοδό σας. Εάν δεν θέλετε να πακετάρετε ταμπόν ή να αντιμετωπίσετε κράμπες κατά την απόδρασή σας (ποιος θα το έκανε;), μπορείτε να παραλείψετε την περίοδό σας εάν παίρνετε συνδυαστικά αντισυλληπτικά χάπια ή χρησιμοποιείτε τον δακτύλιο ή το έμπλαστρο ελέγχου των γεννήσεων.

3. Φέρτε όμως εφόδια για την περίοδο. Ακόμα κι αν παραλείπετε την περίοδό σας ή δεν πρόκειται να λήξει για μια περίοδο ενώ λείπετε, μπορεί να θέλετε να φέρετε μερικά επιθέματα ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε για περιόδους. Εάν παραλείψετε ένα χάπι, μπορεί να εμφανίσετε αιμορραγία – κάθε άλλο παρά ιδανική όταν βρίσκεστε μακριά από το πλυσταριό σας.

4. Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο. Εάν ταξιδεύετε σε ζώνες ώρας, προσαρμόστε την ώρα που παίρνετε το χάπι σας έτσι ώστε να είναι κοντά στην ώρα που θα το παίρνετε στο σπίτι και ρυθμίστε ένα ξυπνητήρι στο τηλέφωνό σας για να μην το ξεχάσετε. Ο έλεγχος των γεννήσεων είναι πιο αποτελεσματικός όταν λαμβάνεται την ίδια ώρα κάθε μέρα και το σώμα σας δεν θα ξέρει ότι έχετε αλλάξει ζώνη ώρας. Σημείωση: Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό εάν παίρνετε χάπια μόνο με προγεστίνη (ονομάζονται επίσης χάπια „μίνι“). Αυτά τα χάπια θα πρέπει να λαμβάνονται εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος τριών ωρών κάθε μέρα, οπότε αν συνεχίσετε περισσότερο από αυτό χωρίς να πάρετε ένα, χρησιμοποιήστε μια εφεδρική μέθοδο αντισύλληψης για δύο ημέρες για να είστε ασφαλείς.

5. Κρατήστε τα χάπια σας κοντά. Φυλάξτε τον έλεγχο των γεννήσεων στη χειραποσκευή σας, όχι τις παραδοτέες αποσκευές σας, έτσι ώστε να μην χαθούν αν είναι οι αποσκευές σας. Και δεδομένου ότι ο ορμονικός έλεγχος των γεννήσεων δεν πρέπει να εκτίθεται σε ακραίες θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι καλύτερα στην καμπίνα με ελεγχόμενη θερμοκρασία.

6. Συσκευάστε αντίγραφα ασφαλείας. Στις διακοπές, είναι σύνηθες (κάποιοι θα διαφωνούσαν, απαιτείται) να πετάτε τη ρουτίνα έξω από το παράθυρο και να είστε προσεκτικοί στον άνεμο. Συσκευάστε λοιπόν προφυλακτικά και ίσως ακόμη και ένα επείγουσα αντισύλληψη όπως το Plan B. Με αυτόν τον τρόπο, εάν ξεχάσετε να πάρετε τον έλεγχο των γεννήσεων ή τον χάσετε στο δρόμο, θα έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο προστασίας της εγκυμοσύνης.

Ανεξάρτητα από την κατάστασή σας στον έλεγχο των γεννήσεων, είναι πάντα καλύτερο να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε κατάσταση.

Ελπίζουμε αυτές οι συμβουλές να βοηθήσουν και καλά ταξίδια!