3 λόγοι για να επενδύσετε στον αυτοματισμό παλετών τώρα, ακόμα και όταν η αγορά μαλακώνει

3 λόγοι για να επενδύσετε στον αυτοματισμό παλετών τώρα, ακόμα και όταν η αγορά μαλακώνει

Januar 23, 2023 0 Von admin

3 λόγοι για να επενδύσετε στον αυτοματισμό παλετών τώρα, ακόμη και όταν η αγορά μαλακώνει

Αυτό το άρθρο συνεισφέρει από First Alliance Logistics Management (FALM), κορυφαίος πάροχος παλετών που δεν βασίζεται σε περιουσιακά στοιχεία στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, που λειτουργεί μέσω ενός συνεκτικού δικτύου 225 ανεξάρτητων προμηθευτών παλετών. Η FALM συνεισφέρει τακτικά αντικείμενα που ενδιαφέρουν τους αγοραστές παλετών και τους συνεργάτες προμηθευτές παλετών της. Σε αυτή τη συνεισφορά, η FALM εξετάζει την αγορά αποσκλήρυνσης και ρωτά, αντιδιαισθητικά, εάν είναι η κατάλληλη στιγμή για τις εταιρείες παλετών να επενδύσουν στον αυτοματισμό.

αυτοματισμός παλετών
Φωτογραφία αρχείου: Οι επενδύσεις στον αυτοματισμό παλετών μπορεί να είναι μέτριες ή τεράστιες. Σηκώστε το τραπέζι σε δράση στο Durham Pallet.

Μετά το ιστορική πορεία της βιομηχανίας παλετών τα τελευταία χρόνια, πολλές εταιρείες κόβουν τώρα την ανάσα τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικής περιόδου, πολλές εταιρείες παλετών χτύπησαν τον τοίχο. Η χωρητικότητα του εξοπλισμού και/ή οι περιορισμοί εργασίας περιόρισαν την ευκαιρία τους να εκμεταλλευτούν πλήρως την ευκαιρία.

Η περίπτωση του αυτοματισμού

Τώρα, σε μια αγορά που έχει αμβλύνει ως ένα βαθμό από αυτά τα επικά υψηλά, η διαθεσιμότητα των εργαζομένων και οι χρονικοί περιορισμοί των μηχανών δεν αποτελούν πλέον την κύρια ανησυχία. Θυμάστε εκείνους τους εργαζομένους που δουλέψατε τόσο σκληρά για να προσλάβετε και να διατηρήσετε; Τώρα μπορεί να δυσκολεύεστε να αποφύγετε τις απολύσεις. Οι ειδικοί προειδοποιούν, ωστόσο, να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο λέιζερ στο μακροπρόθεσμο σχέδιο της εταιρείας σας ακόμη και με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή.

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε να προετοιμάζετε την εταιρεία σας για ανάπτυξη όταν η αγορά βελτιώνεται, δηλαδή αναμένεται μέχρι το επόμενο έτος. Ένας προφανής τρόπος για να προετοιμαστείτε είναι μέσω της αυτοματοποίησης. Αυτή είναι μια κατάλληλη στιγμή όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, καθώς οι προμηθευτές εξοπλισμού αρχίζουν να αναφέρουν ότι οι χρόνοι παράδοσης μειώνονται από επίπεδα ρεκόρ.

Τούτου λεχθέντος, μια ήπια αγορά δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρονοτριβείτε. Πολλοί χρόνοι παράδοσης εξακολουθούν να είναι σημαντικοί, ίσως από έξι μήνες έως ένα έτος ή περισσότερο, και θα παραταθούν μόνο όταν η αγορά αρχίσει να θερμαίνεται. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο τώρα θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε μια επένδυση σε νέα μηχανήματα.

Μια πιο αργή περίοδος μπορεί επίσης να είναι η ιδανική στιγμή για να επενδύσετε στον ψηφιακό αυτοματισμό, όπως π.χ Σύστημα ERP θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να εξοικειωθεί το προσωπικό σας ή να χρησιμοποιήσει κάποιες από τις διαθέσιμες επιπλέον ώρες σας για να επεκτείνετε την κυριαρχία σας στο λογισμικό που ήδη διαθέτετε.

Παρατηρώντας την τρέχουσα αγορά μαλακών προϊόντων για να προετοιμάσετε την εταιρεία σας για μελλοντική ανάπτυξη, ακολουθούν τρεις λόγοι για να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε στον αυτοματισμό.

Αυξημένη ασφάλεια

Η ύπαρξη ενός ασφαλούς φυτού είναι μια ουσιαστική πτυχή της διατήρησης μιας θετικής οργανωσιακής κουλτούρας. Οι εργαζόμενοι είναι πιο πιθανό να παραμείνουν και να ασχοληθούν με μια εταιρεία που εφαρμόζει αυτό που κηρύττει όταν πρόκειται για «πρώτα την ασφάλεια». Λιγότεροι τραυματισμοί σημαίνουν λιγότερους τραυματισμούς από χαμένο χρόνο και λιγότερους πόρους διαχείρισης που δαπανώνται για τη διαχείριση αξιώσεων. Αναμένετε νέο εξοπλισμό για να παρέχει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας.

Καθώς εισάγονται αναβαθμίσεις σε γραμμές μηχανημάτων, συχνά διαθέτουν βελτιωμένη προστασία ή άλλα χαρακτηριστικά για να τα κάνουν πιο ασφαλή. Πάρτε, για παράδειγμα, το χειριστήριο του κουμπιού διπλού χεριού σε ένα πριόνι για να βεβαιωθείτε ότι τα χέρια δεν είναι σε κίνδυνο. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι προμηθευτές εξοπλισμού ενισχύουν την ασφάλεια είναι μέσω ολοένα και καλύτερης υποστήριξης, όπως χρήσιμα βίντεο για το προσωπικό συντήρησης ή παρακολούθηση της υγείας του εξοπλισμού με αισθητήρες.

Φυσικά, ένας πολύ καλός τρόπος για να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι για την ασφάλεια είναι να απαλλαγούμε από την εργασία εντελώς, όπως μέσω της εισαγωγής ενός ρομποτικού αποσυναρμολογητή για να αντικαταστήσει τους χειριστές που τρέχουν έναν συμβατικό αποσυναρμολογητή ζώνης ή με στοίβακτες για να αντικαταστήσουν την εργασία σπασίματος της στοίβαξης σανίδων.

Ευρύτερο χωνί για την πρόσληψη προσωπικού

Όταν λαμβάνουμε υπόψη μόνο ανθρώπους που είναι έτοιμοι και ικανοί να εκτελούν βαριές εργασίες με συνέπεια, μειώνουμε δραματικά το δυναμικό εργατικού δυναμικού μας. Έτσι ήταν τα πράγματα στη βαριά βιομηχανία και η επιχείρηση παλετών δεν αποτελούσε εξαίρεση.

Ωστόσο, η αυτοματοποίηση που καθιστά την εργασία λιγότερο σωματική φορολογία ανοίγει την πόρτα για νέους υποψήφιους θέσεις εργασίας. Ο αυτοματισμός μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας πολύ ευρύτερης διοχέτευσης για την απόκτηση ταλέντων, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, των ηλικιωμένων και των ατόμων με διάφορες αναπηρίες. Είτε βελτιστοποιημένες γραμμές περιποίησης, ανυψωτικά τραπέζια, στοίβες ή ακόμα εξωφόρεςοι προμηθευτές μηχανημάτων εργάζονται για την εξάλειψη της βαριάς ανύψωσης.

«Δεν δυσκολεύομαι να βρω προσωπικό», εξήγησε ο Jason Nitchie του Durham Pallet Pallet Enterprise το 2022. «Αυτό σας λέει ότι το Durham είναι ένα ασφαλές, καλό μέρος για να εργαστείτε. Οι άνθρωποι αισθάνονται πολύ άνετα με τον τρόπο που τους φέρονται και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν. Μένουν λόγω αυτών των τραπεζιών ηλεκτρικού ανυψωτικού, των μεταφορέων και των στοίβαξης». Οι λιγότερο απαιτητικές θέσεις εργασίας με βελτιωμένη εργονομία σημαίνουν ότι οι εργαζόμενοι είναι λιγότερο πιθανό να τραυματιστούν ή να παραιτηθούν αναζητώντας μια θέση λιγότερο απαιτητική σωματικά.

Αυξημένη παραγωγικότητα

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι προμηθευτές εξοπλισμού εργάζονται ακούραστα για να κάνουν τα μηχανήματα τους πιο παραγωγικά, ασφαλέστερα και ευκολότερα στη χρήση και τη συντήρηση. Οι εταιρείες μπορούν να προετοιμαστούν για ανάπτυξη επενδύοντας σε νέο εξοπλισμό ή εκμεταλλευόμενοι τα κιτ αναβάθμισης εάν είναι διαθέσιμα. Καθώς οι συνθήκες της αγοράς βελτιώνονται, οι κατασκευαστές παλετών που επενδύουν στον σωστό αυτοματισμό θα μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή χωρίς να χρειάζεται να αυξάνουν αναλόγως τον αριθμό των εργαζομένων.

Τόσο μικρές βελτιώσεις όπως τα τραπέζια ανύψωσης, οι μεταφορείς και οι στοίβες μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των καθυστερήσεων και των χειροκίνητων πινελιών από τη διαδικασία. Για παράδειγμα, η εγκατάσταση ενός μεταφορέα μπορεί να επιτρέψει στον οδηγό του περονοφόρου ανυψωτικού να τοποθετήσει δέσμες νωρίτερα για τον χειριστή, επομένως δεν υπάρχει χρόνος αναμονής για την άφιξη του περονοφόρου.

«Τώρα, όταν ο χειριστής φτιάχνει το πακέτο του, δεν θα χρειαστεί οδηγός περονοφόρου οχήματος να τον περιμένει να καθαρίσει την παλέτα», είπε ο Kevin Wieser της Gofast Manufacturing στο Pallet Enterprise στο ίδιο άρθρο που αναφέρθηκε παραπάνω. «Απλώς πατάει ένα πεντάλ και το επόμενο ξεκινάει».

Παραδείγματα βελτίωσης της παραγωγικότητας μέσω επενδύσεων σε μηχανήματα αφθονούν κάθε μήνα στην Pallet Enterprise – είτε είναι μέτρια είτε τεράστια. Κοιτάζοντας πέρα ​​από τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς, πού βλέπετε την εταιρεία σας τα επόμενα χρόνια; Έξυπνα στοχευμένες επενδύσεις τώρα μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί.