250+ ιδέες κατασκευής που μπορείτε να δοκιμάσετε

250+ ιδέες κατασκευής που μπορείτε να δοκιμάσετε

Mai 21, 2023 0 Von admin

Τα παιδιά σας αγαπούν τα LEGO; Τότε θα λατρέψουν αυτές τις κάρτες πρόκλησης LEGO! Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μερικές διασκεδαστικές και δημιουργικές προκλήσεις LEGO για παιδιά.

Μίνι φιγούρες και μπλοκ από τούβλα που δείχνουν κείμενο που διαβάζει κάρτες LEGO Challenges - 250 προκλήσεις LEGO για παιδιά

>> ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΡΑ <<

Κάρτες LEGO Challenge – 250 LEGO Challenges για παιδιά

Η κατασκευή αντικειμένων από το LEGO είναι ένα δημοφιλές παρελθόν για τα περίεργα παιδιά, αλλά ακόμη και τα πιο δημιουργικά παιδιά χρειάζονται μερικές φορές ιδέες για να ξεκινήσουν τις συνεδρίες τους με τούβλα. Σας παρουσιάζουμε αυτές τις κάρτες LEGO Challenge!

Με μόλις περισσότερες από 250 προκλήσεις LEGO για να διαλέξουν τα παιδιά, το παιδί σας μπορεί να κάνει σχεδόν 5 την εβδομάδα για να είναι δημιουργικό και να εμπνευστεί στα σχέδιά του. Απλώς εκτυπώστε μία από τις σελίδες της κάρτας (ή όλες!), κόψτε τις σε τετράγωνα και βάλτε τις σε ένα μπολ ή καλάθι για να τις βγάλει το παιδί σας ως έμπνευση. Μπορείτε είτε να το επαναφέρετε σε χρήση ή να απορρίψετε κάθε κάρτα μετά την ολοκλήρωση της πρόκλησης.

Οι κάρτες με το μπλε Τα τετράγωνα είναι όλες οι κύριες προκλήσεις LEGO για παιδιά – ισχύουν για οποιονδήποτε, με μεγάλη ποικιλία ιδεών. Οι κάρτες με άλλα χρώματα τετραγώνων σχετίζονται ειδικά με διακοπές, γιορτές, εκδηλώσεις ή πίστη. Το έκανα έτσι ώστε όποιος δεν γιορτάζει κάτι μπορεί απλώς να κρατήσει αυτές τις κάρτες έξω. Απλώς κόψτε τις κάρτες και προσθέστε τις σε ένα μικρό κουτί. Αφήστε το παιδί σας να διαλέξει μια πρόκληση και να πιάσει δουλειά! Μπορεί να είναι διασκεδαστικό αν συμμετάσχετε κι εσείς!

Μερικά παραδείγματα των προκλήσεων που περιλαμβάνονται σε αυτό το σετ καρτών:

  • Φτιάξτε έναν αστερισμό.
  • Χρησιμοποιήστε μόνο κίτρινα τούβλα.
  • Φτιάξτε ένα απολίθωμα δεινοσαύρου.
  • Φτιάξτε ένα πρότυπο φυτικό κύτταρο.
  • Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις?
  • Σχεδιάστε κάτι με δεμένα τα μάτια.
  • Δημιουργήστε ξανά μια τάφρο του Παγκόσμιου Πολέμου.
  • Φτιάξτε ένα μοντέλο του υπνοδωματίου σας.
  • Πήγαινε για ψάρεμα.

Εάν έχετε φίλους που μένουν μακριά ή πρέπει να κάνετε κάποιες δραστηριότητες μαζί μέσω υπολογιστή, αυτοί αποτελούν επίσης μια εξαιρετική κοινή εικονική εμπειρία. Απλώς τραβήξτε μια κάρτα, δείτε την πρόκληση και όλοι θα χτίσουν το δικό τους έργο για να μοιραστούν.

>> ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ LEGO ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ <<


ΕΧΕΤΕ ανεμιστήρα του MINECRAFT; ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ MINECRAFT.