Χειροποίητες κολοκύθες No-Sew Fabric

Χειροποίητες κολοκύθες No-Sew Fabric

Oktober 4, 2022 0 Von admin

Οι κολοκύθες είναι το κορυφαίο στοιχείο διακόσμησης για το φθινόπωρο. Η προσθήκη αυτών των χαριτωμένων φθινοπωρινών προσθηκών στο σπίτι σας μπορεί να είναι ακριβή αν τα αγοράσετε από ένα τοπικό κατάστημα. Φτιάξτε τα μόνοι σας με ύφασμα από κάλτσες, πουλόβερ ή μπλουζάκια, ακολουθώντας αυτό εύκολος οδηγός για χειροποίητες κολοκύθες χωρίς ράψιμο!

Φτιάξτε κολοκύθες No-Sew Fabric με λίγα απλά βήματα

Λατρεύω αυτή τη χειροτεχνία γιατί είναι εύκολη και δεν απαιτεί ράψιμο. Παρόλο που το ράψιμο είναι μια εξαιρετική δεξιότητα, μπορεί να είναι χρονοβόρα και λίγο δυσκίνητη. Με λίγα μόνο αντικείμενα, ο καθένας μπορεί να συνδυάσει αυτές τις χαριτωμένες κολοκύθες και να διακοσμήσει το σπίτι του για το φθινόπωρο!

Σχετικό: DIY γιρλάντα από κουκουνάρι

Συγκέντρωση των αντικειμένων

Όλα όσα χρειάζεστε για αυτές τις μικρές κολοκύθες είναι φιλικά προς τον προϋπολογισμό. Όταν αγοράζετε αντικείμενα, μπορείτε να φτιάξετε πολλές μικρές κολοκύθες για να τις τοποθετήσετε γύρω από το σπίτι σας από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο.

  • Υφασμα – Θα χρειαστείτε ύφασμα σε σχήμα σωλήνα. Αυτό μπορεί να είναι από κάλτσες πουλόβερ, ένα παλιό μανίκι πουλόβερ. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ παλαιότερα πουλόβερ ή κάλτσες. Κάνει το σκάφος πολύ πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό και κρατά τα αντικείμενα έξω από τον χώρο υγειονομικής ταφής!
  • Poly-fill – Αυτό μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα χειροτεχνίας, μπορείτε να το αγοράσετε onlineκαι μερικές φορές μπορείτε να το βρείτε σε μέρη όπως το Target ή το Walmart.
  • Φασόλια ή μικρά γυάλινα βράχια – Μου αρέσει να χρησιμοποιώ φασόλια γιατί είναι φθηνά και εύκολα τα βρίσκεις, ωστόσο, αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο τρόφιμο, μη διστάσετε να αγοράσετε μικρούς βράχους, όπως αυτό που θα βρείτε σε ένα ενυδρείο. Αυτά χρησιμοποιούνται για να ζυγίσουν την κολοκύθα.
  • Λαστιχάκια – Αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να στερεώσετε το κάτω μέρος της κολοκύθας. Χρησιμοποιώ λαστιχάκια που έχω μαζέψει με τον καιρό. Ωστόσο, αυτά μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά ή στο κατάστημα αν δεν έχετε ήδη συλλογή.
  • Σπάγγος ή νήμαΓια αυτό το παράδειγμα χρησιμοποίησα σπάγγο, αλλά ένα νήμα ουδέτερου χρώματος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να στερεώσει την κολοκύθα. Αυτό θα τυλιχτεί γύρω από την κολοκύθα και θα χρησιμοποιηθεί επίσης ως το στέλεχος της κολοκύθας.
  • Ένα ψεύτικο φύλλο – Αυτή είναι μια προαιρετική προσθήκη, μπορείτε να προσθέσετε ένα ψεύτικο φύλλο στο στέλεχος της κολοκύθας για να προσθέσετε μια επιπλέον πινελιά, αν και η χειροτεχνία φαίνεται υπέροχη και χωρίς ένα!
  • Ψαλίδια – Θα χρειαστείτε αυτό για να κόψετε το ύφασμα και τον σπάγκο. Συν, είναι πάντα καλό να έχετε ένα ψαλίδι χειροτεχνίας!

Ξεκινήστε γεμίζοντας το ύφασμά σας

Το πρώτο βήμα είναι το κόψιμο του υφάσματος από το μανίκι ή την κάλτσα. Θα χρειαστείτε περίπου 9 ίντσες ύφασμα για να πάρετε μια αρκετά μεγάλη κολοκύθα. Οι κάλτσες και τα πουλόβερ είναι συνήθως ελαστικάέτσι μπορεί να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιγότερο ύφασμα, ενώ η φανέλα δεν θα έχει αυτό το τέντωμα και θα χρειαστείτε λίγο περισσότερο.

Γυρίστε το ύφασμά σας προς τα έξω, ώστε να φαίνονται οι ραφές. Χρησιμοποιήστε το λαστιχάκι για να δέσετε τη μία πλευρά του υφάσματος κλειστήμετά γυρίστε ξανά το ύφασμά σας έξω.

Γεμίστε το κάτω μέρος της κολοκύθας με ένα χέρι γεμάτο φασόλια ή πέτρες. Το βάζω το μάτι, αλλά θα πρέπει να είναι περίπου 1/4 φλιτζάνι.

Στη συνέχεια, αρχίστε να γεμίζετε το ύφασμα με πολυγέμισμα. Γεμίστε το ύφασμα μέχρι να τεντωθεί, αλλά μπορείτε ακόμα να ενώσετε το ύφασμα στην κορυφή. Θα χρειαστεί να έχετε τουλάχιστον μία ίντσα υφάσματος στην κορυφή για να δημιουργήσετε το στέλεχος της κολοκύθας.

Χρησιμοποιώντας σπάγκο για να μετατρέψετε μια κάλτσα σε κολοκύθα

Χρησιμοποιώντας ένα μακρύ κομμάτι σπάγγου, τοποθετήστε την πολυγεμισμένη κάλτσα στη μέση του κομματιού σπάγγου σας. Τυλίξτε τον σπάγκο γύρω από το ύφασμα δημιουργώντας μεγάλα κενά. Καθώς ο σπάγκος επανέρχεται στην κορυφή, στρίψτε τον γύρω-γύρω μία φορά πριν τον τυλίξετε ξανά.

Κάθε περιτύλιγμα θα δημιουργήσει ένα μοίρασμα στην „κολοκύθα“, οπότε τα κενά πρέπει να είναι μεγάλα. Θα πρέπει να τυλίξετε γύρω από την κολοκύθα 3-5 φορές συνολικά.

Μόλις η κολοκύθα έχει αρκετά λάστιχα, αρχίστε να τυλίγετε τον σπάγκο γύρω από την κορυφή του υφάσματος για να δημιουργήσετε ένα στέλεχος. Κολλήστε ένα μικρό φύλλο ανάμεσα στο σπάγκο καθώς τυλίγετε. Δέστε το σπάγκο στην κορυφή μόλις δημιουργήσετε το στέλεχος σας. Χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να κόψετε τυχόν επιπλέον ύφασμα στο πάνω μέρος της κολοκύθας.

Νέες κολοκύθες διακόσμησης με εσάς

Αυτές οι χαριτωμένες υφασμάτινες κολοκύθες χωρίς ράψιμο είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη φθινοπωρινή σας διακόσμηση. Επειδή μπορούν να γίνουν σε όποιο χρώμα έχετε διαθέσιμο, μπορούν να ταιριάξουν με οποιοδήποτε θέμα!

Χρησιμοποιήστε τα για να γεμίσετε ένα διακοσμητικό μπολ ή βάζο, να τα προσθέσετε σε ένα μανδύα τζακιού ή να τα έχετε ως αξεσουάρ σε ένα τραπέζι. Αυτές οι χαριτωμένες μικρές κολοκύθες είναι φθηνές και εύκολες να γίνουν!

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ Χειροτεχνίες; Φροντίστε να δείτε αυτά τα όμορφα δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας Acorn. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτά Βάζα βάζου με φύλλα χρυσού που είναι ιδανικά για διακόσμηση για την περίοδο των γιορτών.

ΚΑΡΦΙΞΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ