Το Pallet Earth λανσάρει Trackable, Nestable Composite Pallet για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης

Το Pallet Earth λανσάρει Trackable, Nestable Composite Pallet για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης

Februar 4, 2023 0 Von admin

Pallet Earth, σύνθετη παλέτα, ένθετη παλέτα

Η νέα ένθετη παλέτα της Pallet Earth διαθέτει πυρήνα παλετών Steelite™.

Παλέτα Γη φέρνει την καινοτόμο σύνθετη παλέτα της στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. «Στον απόηχο της πανδημίας, οι παραγωγοί φρούτων και λαχανικών αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, όπως απότομες αυξήσεις στο κόστος καυσίμων, ναύλοι θαλάσσιων μεταφορών και μια σειρά από ζητήματα βιωσιμότητας», σημειώνει η εταιρεία στο δελτίο τύπου της. «Ποτέ δεν ήταν πιο σημαντικό να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία για να βοηθήσουμε στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού».

Κατασκευασμένες από πλήρως ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό με στιβαρό εσωτερικό ατσάλινο πλαίσιο, οι ένθετες παλέτες είναι επίσης 100% συμβατές με το πρότυπο ISPM 15. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, προσφέρει μια παλέτα 1200 x 1000 mm με βάρος 24 kg και ράφι άκρων με ονομαστική τιμή 1.500 kg.

Η πατενταρισμένη κλειδαριά Matchett της Pallet Earth συγκρατεί την παλέτα ασφαλή στο ράφι ενώ επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα δόντια του πιρουνιού για την εναπόθεση και την παραλαβή των παλετών. Το προϊόν υποστηρίζεται από πάνω από πέντε χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, που βασίζεται σε συνεργασία με συνεργάτες της RDP Group Ltd, του Πανεπιστημίου Auckland, της Pure Design & Engineering, της Oceanic Navigation Ltd και της Armacup Ltd.

Ο Carl McInerney, Διευθυντής Πωλήσεων Ηνωμένου Βασιλείου και Ευρώπης, πιστεύει ότι η παλέτα τους αλλάζει το παιχνίδι για όσους εισάγουν και εξάγουν προς και από το Ηνωμένο Βασίλειο. «Οι παλέτες μας μπορούν να παρέχουν ηρεμία στο μυαλό ότι τα προϊόντα συμμορφώνονται πλήρως με τις νέες φυτοϋγειονομικές απαιτήσεις BREXIT, αφαιρώντας την ανάγκη για θερμική επεξεργασία ή ανησυχώντας για την ποιότητα που επηρεάζει τη μούχλα», είπε.

«Χρησιμοποιώντας την ευρωπαϊκή κατασκευή και με αποθήκες κοντά στην αγορά, η Pallet Earth είναι έτοιμη να υποστηρίξει τις εισαγωγικές και εξαγωγικές αγορές της Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου, διασφαλίζοντας τόσο τη συμμόρφωση όσο και την ομαλή εξυπηρέτηση των πελατών μας», συνέχισε. Η εταιρεία θα προσφέρει ένα μοντέλο χρηματοδοτικής μίσθωσης στους πελάτες.

Η πρωτοποριακή ένθεση των παλετών σε αναλογία 4:1 επιτρέπει πιο φθηνή επιστροφή – μειώνοντας τα πόδια επιστροφής στο ένα τέταρτο του κόστους των συγκεντρωμένων παλετών, ενώ μειώνεται το C02e κατά 8 κιλά ανά παλέτα. Το μοναδικό χαρακτηριστικό σύμπλεξης επιτρέπει τη μετακίνηση αυξημένων όγκων – μετακινώντας με ασφάλεια 50 παλέτες ταυτόχρονα σε σύγκριση με 13 στοιβαγμένες ξύλινες παλέτες. Τα εμπορεύματα προστατεύονται επίσης με εσωτερικό ατσάλινο πλαίσιο που παρέχει αντοχή και σταθερότητα για την προστασία των εμπορευμάτων μέσω της μεταφοράς και των οπών αέρα για την προώθηση της κυκλοφορίας του αέρα.

«Είναι πλήρως ανιχνεύσιμα, με ενσωματωμένη παρακολούθηση που επιτρέπει την πλήρη ορατότητα των προϊόντων σε ολόκληρο το σύστημα μεταφοράς, ένα ιδιαίτερο όφελος για τα φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα που απαιτούν συγκεκριμένες μετρήσεις ψυκτικής αλυσίδας, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα είναι στην καλύτερη δυνατή ποιότητά τους κατά την άφιξη », σημείωσε ο McInerney.

«Με την αύξηση των ακραίων καιρικών φαινομένων που επηρεάζουν τις καλλιεργητικές περιόδους, η εξάλειψη των απορριμμάτων και η προστασία της ποιότητας του προϊόντος είναι ένα σημαντικό όφελος, υποστηρίζοντας την παραγωγή λιγότερου προϊόντος για την ίδια απόδοση».

Κρίσιμο για την εμπορική επιτυχία της Pallet Earth είναι η ικανότητά της να κατασκευάζει οικονομικά σε κλίμακα, ενώ υποστηρίζει τον πλήρη κύκλο ζωής των παλετών. «Με όλους τους κατασκευαστικούς συνεργάτες που εδρεύουν τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορούμε να επισκευάσουμε, να ανακυκλώσουμε και να κατασκευάσουμε τις παλέτες μας για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις αγορές μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη», δήλωσε ο McInerney.

Μια πρόσφατη ανάλυση του συστήματος παλετών από τους συμβούλους στρατηγικής αλυσίδας αξίας Incept.biz επικύρωσε τη δυνατότητα του προϊόντος να φέρει επανάσταση στον τρόπο αποστολής των προϊόντων, σύμφωνα με την έκδοση. «Για να ληφθούν υπόψη οι παλέτες, πρέπει να δώσουμε μια λύση που θα εξοικονομήσει χρήματα, ενώ θα προσφέρει ευρύτερα οφέλη. Η ανάλυση του Incept επιβεβαίωσε ακριβώς αυτό με το σύστημά μας να κοστίζει μόλις 4 £ ανά ταξίδι με επιστροφή», δήλωσε ο Cashmore.

Η ομάδα Pallet Earth θα παρευρεθεί στο Fruit Logistica στο Βερολίνο από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2023, όπου μπορείτε να δείτε τη μοναδική λύση παλετών στο Pallet Earth Stand D-17 Hall 26.

Οι παρευρισκόμενοι μπορούν επίσης να ακούσουν τον Dave Cashmore (GM) και τον Carl McInerney (Διευθυντής Πωλήσεων Ηνωμένου Βασιλείου και Ευρώπης) να συζητούν Βιωσιμότητα στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού στην Tech Stage (Hall 2.1, B43) την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.

Σχετικά Άρθρα

Το Dagab μεταβαίνει σε πλαστικές παλέτες SRS

Η Brambles κατέταξε την τρίτη πιο βιώσιμη εταιρεία στον κόσμο από το Global 100 των Corporate Knights