Σύντομα βίντεο YouTube: Ένας λεπτομερής οδηγός – 2022

Σύντομα βίντεο YouTube: Ένας λεπτομερής οδηγός – 2022

Januar 16, 2023 0 Von admin

Με την έλευση της ψηφιοποίησης, οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει μεγάλη επιτυχία, χάρη σε εκατομμύρια χρήστες που καταναλώνουν περιεχόμενο καθημερινά.

Με αυτήν την τάση, το influencer marketing ήρθε στο προσκήνιο και οι επωνυμίες άρχισαν να συνεργάζονται Επιρροές του YouTube, μαζί με αυτές στο Instagram και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για να εξατομικεύσουν τα προϊόντα τους και να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους.

YouTube σύντομα βίντεο είναι μια τέτοια μορφή μάρκετινγκ επιρροής που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τον αριθμό των συνδρομητών σας και να βελτιώσετε τη θέση της επωνυμίας σας εκθετικά!

Λοιπόν, Πώς Σύντομα βίντεο YouTube Επωφεληθείτε από τη στρατηγική μάρκετινγκ Influencer;

Ως επιρροή που προσπαθεί να αναπτύξει το κανάλι σας στο Youtube και να αποκτήσει εξουσία, ίσως θέλετε να εστιάσετε στο να αποκτήσετε περισσότερες προβολές, επισημάνσεις „μου αρέσει“ και κοινοποιήσεις στο περιεχόμενό σας.

Καλά, YouTube σύντομα βίντεοαν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε!

Σύμφωνα με ένα πείραμα 28 ημερών, Τζέιμι Λότζι ανέλυσε τις αλλαγές που επήλθαν ακολουθώντας την τάση των σορτς YouTube στο κανάλι του.

Η παρακάτω εικόνα θα σας δείξει πώς σημείωσε μια εκθετική αύξηση της τηλεθέασής του μέσω της μόχλευσης Σορτς YouTube:

Αύξηση του αριθμού προβολών μέσω σύντομων βίντεο του YouTube

Αυτή είναι ακόμα η κορυφή του παγόβουνου. Αυτή η μοντέρνα λειτουργία βίντεο σύντομης μορφής έχει πρόσθετα πλεονεκτήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εξουσία του καναλιού σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας, αλλά φυσικά, τελικά, εξακολουθεί να βασίζεται στην ποιότητα και τη συνάφεια του περιεχομένου σας.

Ας μάθουμε για μερικές μοναδικές πτυχές του Σορτς YouTube που το καθιστούν τόσο αξιόπιστο χαρακτηριστικό.

  1. Διεπαφή χρήστη:

Η διάταξη σελίδας των σύντομων βίντεο του YouTube έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες μια άμεση διαδρομή πρόσβασης σε κάθε στοιχείο του περιεχομένου που εμφανίζεται. Είτε είναι ο αριθμός των likes που έλαβε το βίντεο, τα σχόλια, οι λεζάντες, τα σχετικά hashtag και επίσης η ετικέτα της μουσικής που χρησιμοποιείται.

Όλα αυτά τα εικονίδια έχουν τακτοποιηθεί σχολαστικά κατά μήκος των άκρων της οθόνης σας, επιτρέποντας την αδιάλειπτη ορατότητα του περιεχομένου σας, παρέχοντας ταυτόχρονα εύκολη πρόσβαση στα προαναφερθέντα στοιχεία.

  1. Οδηγήστε την κυκλοφορία:

ο τροχούς και σύντομα βίντεο εμφανίστε το όνομα του Επιρροές του YouTubeκαι μια επιλογή εγγραφής σε αυτά χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από τη σελίδα στην οποία βρίσκονται.

Σύντομα βίντεο του YouTube που επισημαίνουν τη θέση του εικονιδίου

Σορτς YouTube μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τρόπος προβολής του τόνου και του τύπου περιεχομένου που έχει ένα κανάλι. Επιπλέον, εάν το σύντομο περιεχόμενό σας έχει απήχηση στα ενδιαφέροντα των θεατών, θα μπορούσε να τους παρακινήσει να εγγραφούν στο κανάλι σας. Αυτό θα τους άνοιγε σε κάθε άλλο περιεχόμενο που έχετε να προσφέρετε και έτσι θα αυξήσει την επισκεψιμότητα στα βίντεό σας.

  1. Αύξηση της προσέγγισης:

Οταν οι επωνυμίες συνεργάζονται με επιρροές του YouTubeδημιουργεί μια ευκαιρία για τις επωνυμίες να προσεγγίσουν τους πιστούς συνδρομητές των influencers.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτοί οι συνδρομητές μπορεί ακόμη και να προτείνουν περιεχόμενο από αυτά τα κανάλια επιρροής στους μεμονωμένους κύκλους τους και έτσι να δημιουργήσουν έναν κυματισμό προβολής για τα προϊόντα σας.

  1. Χρόνος:

Στον σημερινό κόσμο με γρήγορο ρυθμό, ο χρόνος είναι ουσιαστικός. Η τρέλα για τροχούς και σύντομα βίντεο υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι είναι πιο διατεθειμένοι να καταναλώνουν περιεχόμενο σύντομης μορφής και, επομένως, να αξιοποιούν YouTube σύντομα βίντεο μπορεί να ευθυγραμμίσει τέλεια τα ενδιαφέροντά σας για το ψηφιακό μάρκετινγκ με τις τελευταίες τάσεις.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που αναφέρονται στο The Economic Timesπερίπου 650 εκατομμύρια Ινδοί θα καταναλώνουν βίντεο σύντομης μορφής έως το 2025.

  1. Εργαλεία για καλύτερο περιεχόμενο:

Το μοναδικό σημείο πώλησης του Youtube Σύντομα βίντεο είναι η μεγάλη παλέτα εύχρηστων εργαλείων, όπως πολλά φίλτρα, διατάξεις για να προσθέσετε λεζάντες, κείμενα και κινούμενα σχέδια στο βίντεό σας, καθώς και να ρυθμίσετε την ταχύτητα και τις μεταβάσεις.

Αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την καλύτερη έκδοση του περιεχομένου σας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε ξεχωριστές εφαρμογές ή να μάθετε για την ψηφιακή δημιουργία.

Αν καταλαβαίνετε γιατί θα πρέπει να αξιοποιήσετε YouTube σύντομα βίντεοας μάθουμε τώρα για τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία κατάλληλου περιεχομένου σύντομης μορφής.