Προστέθηκε 2η Λειτουργία επισκευής παλετών Millwood New Jersey

Προστέθηκε 2η Λειτουργία επισκευής παλετών Millwood New Jersey

Januar 26, 2023 0 Von admin

Η νέα τοποθεσία Millwood New Jersey σηματοδοτεί 37 τοποθεσίες σε όλη τη χώρα.

Millwood New Jersey

Προστέθηκε δεύτερη λειτουργία επισκευής Millwood New Jersey

Βιέννη, Οχάιο, Ιανουάριος 2023 – Η Millwood, Inc. πρόσθεσε μια δεύτερη τοποθεσία επισκευής παλετών με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ στο Barrington, NJ. Η νέα τοποθεσία βρίσκεται περίπου μία ώρα νοτιοδυτικά της τοποθεσίας επισκευής παλετών της εταιρείας στο South River, NJ, και είναι η 37η τοποθεσία του Millwood σε εθνικό επίπεδο.

«Η ευκαιρία να επεκταθούμε στο Νιου Τζέρσεϊ μάς επιτρέπει να μεγαλώσουμε την οικογένεια Millwood και να έχουμε περαιτέρω αντίκτυπο στις νέες κοινότητες που υπηρετούμε», δήλωσε ο EVP Operations Brad Arnold.

Αυτή η νέα τοποθεσία, περίπου 60.000 τετραγωνικά πόδια, θα επιτρέψει στο Millwood να εξυπηρετεί πελάτες στην ευρύτερη περιοχή της Φιλαδέλφειας και να προσθέσει σχεδόν 50 νέα μέλη της ομάδας στην οικογένεια Millwood. Υπολογίζεται ότι 50.000 παλέτες, ή 100 φορτηγά μέσα και έξω, την εβδομάδα, θα επισκευάζονται σε αυτή τη νέα τοποθεσία.

Μέλη της ομάδας από διάφορα τμήματα βρίσκονται στο Barrington, εργάζονται με τους νέους υπαλλήλους για τον προσανατολισμό τους στο Millwood.

«Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη Millwood και θα μας δώσει ευκαιρίες να κάνουμε περισσότερα», είπε ο Arnold. «Τους επόμενους μήνες σχεδιάζουμε να διασφαλίσουμε ότι τα σωστά άτομα βρίσκονται στις σωστές θέσεις και να βοηθήσουμε γρήγορα τις νέες μας προσλήψεις να νιώθουν σαν να είναι μέρος της οικογένειας Millwood εδώ και λίγο καιρό».

Η Millwood συνεχίζει να αναζητά ευκαιρίες για να προσθέσει περισσότερες επισκευές παλετών και άλλες εργασίες το 2023. Νέες θέσεις εργασίας σε αυτή τη νέα τοποθεσία θα αναρτηθούν στον ιστότοπο καριέρας της Millwood. Όλες οι θέσεις εργασίας μας βρίσκονται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.millwoodinc.com/careers.

Σχετικά Άρθρα

Η Millwood αποκτά τη 2η εταιρεία στο Τέξας

Η Millwood αποκτά την Southworth Wood Products, σημειώνει την 35η τοποθεσία

Η Millwood αποκτά το Austin Pallet

Σχετικά με το Millwood

Η Millwood Inc. είναι κορυφαίος πάροχος παλετών, τεχνολογίας μοναδιαίου φορτίου, λύσεων χειρισμού υλικών κατά παραγγελία και προϊόντων ελέγχου της διάβρωσης, καθώς και υπηρεσιών παρακολούθησης, ανάκτησης, επαναχρησιμοποίησης, ανακύκλωσης και αφαίρεσης προϊόντων συσκευασίας σε όλες τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Η Millwood αναζητά συνεχώς καινοτόμες λύσεις με μια συνεργατική προσαρμοσμένη προσέγγιση που βασίζεται στις ειδικές ανάγκες του πελάτη.

Η Millwood φέρνει μια ευρεία πλατφόρμα προϊόντων και τεχνικών λύσεων και δυνατοτήτων υπηρεσιών με 1.800 αφοσιωμένους υπαλλήλους σε περισσότερες από 30 τοποθεσίες στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Η Millwood έχει δεσμευτεί να εκπληρώσει την αποστολή της και την ανάπτυξη 1) ατόμων, 2) παρουσίας, 3) προϊόντων και 4) κερδοφορίας για γενιές μελών της ομάδας Millwood.

Millwood’s Mission – «για όλους όσοι έρχονται σε επαφή με τον Millwood να δουν ξεκάθαρα την αγάπη του Χριστού σε ό,τι κάνουμε».

Πηγή: Millwood Inc.