Ο Τόσκα καλωσορίζει τον Dan Lee ως Πρόεδρο της EMEA

Ο Τόσκα καλωσορίζει τον Dan Lee ως Πρόεδρο της EMEA

Februar 1, 2023 0 Von admin

Ο Dan Lee φέρνει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην παροχή αύξησης εσόδων και βελτιώσεων κερδοφορίας για επιχειρήσεις με γνώμονα τις υπηρεσίες

Νταν Λι, Τόσκα

Ο Τόσκα καλωσορίζει τον Dan Lee ως Πρόεδρο της EMEA

Aartselaar, Βέλγιο – Τόσκαπαγκόσμιος ηγέτης σε επαναχρησιμοποιήσιμες πλαστικές συσκευασίες και λύσεις συγκέντρωσης επιδόσεων, διόρισε τον Dan Lee ως Πρόεδρο EMEA, αναφέροντας απευθείας στον Eric Frank, Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Tosca, ο Dan φέρνει ένα στρατηγικό και προοδευτικό όραμα και έναν πλούτο εμπορικής και επιχειρησιακής τεχνογνωσίας που αποκτήθηκε τα τελευταία 15 χρόνια σε παρόμοιες κορυφαίες στην ευρωπαϊκή αγορά εταιρείες παροχής υπηρεσιών B2B.

Υπό την ηγεσία του Dan, η Tosca θα συνεχίσει να ενισχύει την καινοτόμο και βασισμένη στις λύσεις προσέγγισή της προς τους πελάτες στην EMEA. Οι προτεραιότητες του Dan θα επικεντρωθούν σε τρεις βασικούς πυλώνες. αφοσίωση πελατών, παροχή υπηρεσιών πρώτης κατηγορίας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και πώς να αξιοποιηθεί καλύτερα η τεχνολογία για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών. Θα εργαστεί μαζί με τον πρόεδρο της Βόρειας Αμερικής, Στηβ Άρεντσεν.

Ο Dan πέρασε το πρώτο μέρος της καριέρας του δουλεύοντας για την NCH Europe με έδρα το Ντάλας, έναν προμηθευτή βιομηχανικών χημικών, προτού μετακομίσει στη Safetykleen Europe, όπου πέρασε πάνω από δέκα χρόνια σε ηγετικές θέσεις ανώτερων στελεχών στα ιδιωτικά κεφάλαια. Μεταξύ αυτών ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου όταν η APAX εξαγόρασε την επιχείρηση το 2017.

Αμέσως πριν ενταχθεί στην Tosca, ο Dan πέρασε τέσσερα χρόνια σε διάφορους ρόλους στην phs Group, πιο πρόσφατα ως Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου – Specialist Businesses. Η Phs είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στο χώρο εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ισπανία. Η εμπειρία του Dan του έδωσε τη δυνατότητα να επικεντρωθεί σε εμπορικές και λειτουργικές βελτιώσεις σε αυτό το τμήμα, με αποτέλεσμα διψήφια ανάπτυξη παρά τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς που προκλήθηκαν από την πανδημία COVID. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο phs, βελτίωσε τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων, βάζοντας πάντα τους συναδέλφους και τους πελάτες στο επίκεντρο του στρατηγικού του σχεδιασμού.

«Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες για αξιοποίηση στην Ευρώπη λόγω των πρόσφατων στρατηγικών εξαγορών που έγιναν τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος της EMEA, Dan Lee, σχολιάζοντας το διορισμό του. «Η Tosca είναι η μόνη εταιρεία που εξυπηρετεί ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού με έξυπνα, επαναχρησιμοποιήσιμα περιουσιακά στοιχεία, κατασκευασμένα ειδικά για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και της βιωσιμότητας. Αυτό που μπορεί να κάνει αυτό για τους πελάτες μας και τον πλανήτη με ενθουσιάζει να ηγούμαι της περιοχής EMEA. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας και τα παθιασμένα μέλη της ομάδας μας, πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να προωθήσουμε την αποστολή της Tosca να φέρει επανάσταση στη ροή των αγαθών μέσω της αλυσίδας εφοδιασμού, εξαλείφοντας τα απόβλητα σε κάθε στροφή.»

Ο Eric Frank, Διευθύνων Σύμβουλος, ανυπομονεί για το επόμενο για την Tosca EMEA. „Το συναρπαστικό όραμα του Dan για τον Tosca στην EMEA, σε συνδυασμό με την ενέργειά του και την εκτεταμένη εμπειρία του τον καθιστούν, χωρίς αμφιβολία, το κατάλληλο άτομο για να ηγηθεί της ομάδας στην EMEA σε μια εποχή που υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες για εξυπηρετικούς παρόχους επαναχρησιμοποιήσιμων συσκευασιών“, Frank δηλωθείς. «Ο Τόσκα στην EMEA βρίσκεται σε καλή θέση για να ευδοκιμήσει υπό την ηγεσία του».

Σχετικά Άρθρα

Η Tosca επιλέγει τους συνεργάτες Mojix και Coriel για να εφαρμόσουν την ιχνηλασιμότητα που βασίζεται σε RFID για τα επαναχρησιμοποιήσιμα δοχεία τους

Ο Τόσκα καλωσορίζει τον νέο οικονομικό διευθυντή, Ματ Χάρισον, μετά την αποχώρηση του Σκοτ ​​Σμιθ

Η Avery Dennison αναζητά πλαστικές παλέτες από την Tosca για ευρωπαϊκή διανομή, μείωση εκπομπών CO2 κατά 800 τόνους