Οι Veils επιστρέφουν με υπέροχο διπλό άλμπουμ

Οι Veils επιστρέφουν με υπέροχο διπλό άλμπουμ

März 15, 2023 0 Von admin

Τα ΠέπλαΗ μουσική είναι πολύ πιο κυκλοθυμική και πιο κινηματογραφική από τα περισσότερα alt-pop, και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η μουσική τους έχει παρουσιαστεί σε ταινίες των μεγάλων του κινηματογράφου David Lynch και Tim Burton.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που οι The Veils κυκλοφόρησαν νέα μουσική, αλλά τώρα επιστρέφουν με ένα νέο διπλό άλμπουμ που ονομάζεται …Και έξω από το κενό ήρθε η αγάπη. Ο αρχηγός του συγκροτήματος, Φιν Άντριους, έσπασε τον καρπό του ενώ έπαιζε πριν από μερικά χρόνια – κάτι που δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν ακόμη και πιάνοι όπως ο Little Richard και ο Paul McCartney. «Ήταν ένας απόλυτος γαμημένος εφιάλτης,», λέει ο Andrews. «Η αδερφή μου είπε ότι τουλάχιστον ήταν ένας πραγματικά «επαρκής» τραυματισμός για μένα».

Τα 15 κομμάτια του διπλού άλμπουμ καλύπτουν πολύ στυλιστικό έδαφος. Το „No Limit Of Stars“ έχει τη μαγευτική ποιότητα του vintage Bowie και του Icehouse της δεκαετίας του ’80. Το „Rings of Saturn“ έχει μια ζοφερή αίσθηση ντύλαν, ενώ το „Made From Love With Far To Go“ ακούγεται σαν κάτι που θα μπορούσατε να ακούσετε σε μια καντίνα όπου σύχναζαν οι Billy The Kid και Wyatt Earp τη δεκαετία του 1880.

Σαφώς, αυτό είναι ένα τεράστιο έργο στο οποίο μπορείτε να χαθείτε – και ο Andrews συνιστά να ακούσετε ολόκληρο το έργο σε μία συνεδρίαση, με ένα μόνο διάλειμμα καπνού ή καφέ μετά το έβδομο τραγούδι. Οι Veils είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά πρωτότυπα συγκροτήματα αυτής της γενιάς – και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του παιχνιδιού τους σε αυτή τη νέα κυκλοφορία.

Ακούστε το „No Limit Of Stars“ παρακάτω ή βρείτε το πλήρες άλμπουμ στην αγαπημένη σας υπηρεσία ροής.


…Και έξω από το κενό ήρθε η αγάπη είναι έξω τώρα. Οι Veils θα ξεκινήσουν σύντομα μια περιοδεία 21 πόλεων στη Νέα Ζηλανδία και την Ευρώπη, με παραστάσεις στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το The Veils Ίνσταγκραμ και Facebook.