Νεκρολόγια – Glen Richardson – Morrisburg Leader

Νεκρολόγια – Glen Richardson – Morrisburg Leader

Februar 4, 2023 0 Von admin

Πέθανε ειρηνικά στο σπίτι την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023, ο Γκλεν Ρίτσαρντσον από το Μόρισμπουργκ, ηλικίας 69 ετών. Αγαπημένος σύζυγος της Βάιολετ Ρίτσαρντσον (νεώτερος Παπινό). Αγαπημένος πατέρας του Matt Richardson (Tammy) της Morrisburg, της Glenda Richardson (Howard) της Morrisburg και της Gwen Richardson (Mike) της L’Original. Αγαπητέ αδερφό της Marilyn Markell (Bill) του Morrisburg. Αγαπητέ κουνιάδο της Ρέιτσελ Ρίτσαρντσον της Κορνουάλης. Τον Γκλεν θα τον θυμούνται με αγάπη τα εγγόνια του Τράβις (Ντέμπορα), Άντριου, Σέλμπι, Ναθάνιελ, Έμιλυ, Κέιτλιν, Σάντελ, Ντάνιελ και τα δισέγγονά του ΜακΚάιλα, Έιβερι, Μάντισον και Άμπελ. Είχε προαπεθάνει από τους γονείς του Χερμπ και Βέρνα Ρίτσαρντσον και τον αδελφό του Κέρλι Ρίτσαρντσον. Του άφησαν επίσης πολλά ανίψια, ανίψια και ξαδέρφια.

Κηδείες

Οι φίλοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο Γραφείο Τελετών Marsden and McLaughlin, Williamsburg, τη Δευτέρα από τις 2-4 και 7-9 μ.μ. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο Funeral Home την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. . Οι δωρεές στον CHEO θα αναγνωρίζονταν ευγνώμονα από την οικογένεια. Εάν κάνετε τη δωρεά σας μέσω διαδικτύου ή με επιταγή απευθείας στη φιλανθρωπική οργάνωση, συμπεριλάβετε την ακόλουθη σημείωση με το δώρο σας «παρακαλώ ενημερώστε την οικογένεια». Διαδικτυακά συλλυπητήρια μπορούν να γίνουν στο marsdenmclaughlin.com.

Αφού είσαι εδώ…

… Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτό το άρθρο. Οι τοπικές ειδήσεις είναι σημαντικές. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε τις τοπικές ειδήσεις διαβάζοντας το The Leader, διαδικτυακά και έντυπα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε σήμερα.