Νέο κιτ καινοτομίας Wiliot για επιτάχυνση και κλιμάκωση της πρόσβασης στο περιβάλλον IoT

Νέο κιτ καινοτομίας Wiliot για επιτάχυνση και κλιμάκωση της πρόσβασης στο περιβάλλον IoT

Januar 24, 2023 0 Von admin

Η κυκλοφορία του κιτ Καινοτομίας Wiliot παρέχει σε εταιρείες όλων των μεγεθών και προϋπολογισμών έναν γρήγορο, διαισθητικό και προσιτό τρόπο να ανακαλύψουν και να βιώσουν την τεχνολογία περιβάλλοντος IoT που ξεκλειδώνει λύσεις σε προβλήματα που αγγίζουν κάθε κλάδο και κλάδο.

Wiliot Innovation Kit, Ambient IoT

Σαν Ντιέγκο, Ιανουάριος 2023 – Η Wiliot, πρωτοπόρος στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων του οποίου η πλατφόρμα IoT επιτρέπει σε τρισεκατομμύρια «πράγματα» να αποκτήσουν ευφυΐα, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Innovation Kit, το οποίο εξοπλίζει τις εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους και προϋπολογισμού με μια εύκολη διαδικασία για να ξεκινήσουν την εξερεύνηση και τη δημιουργία περιβάλλοντος IoT λύσεις που μπορούν να λύσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αλυσίδες εφοδιασμού, το λιανικό εμπόριο, η CPG, η υγειονομική περίθαλψη, η γεωργία και πολλά άλλα.

Το Innovation Kit προσφέρεται τώρα μαζί με το Starter Kit της Wiliot, μια εμπειρία plug & play χρησιμοποιώντας ένα φλιτζάνι καφέ IoT Pixel-ready που δείχνει την παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε επίπεδο αντικειμένου απευθείας από το κουτί. Το Innovation Kit προχωρά ένα βήμα παραπέρα στον κόσμο του περιβάλλοντος IoT παρέχοντας μια πιο πρακτική εμπειρία με την πλατφόρμα Wiliot και τα εικονοστοιχεία IoT που μπορούν να προσαρτηθούν σε αντικείμενα που επιλέγει ο χρήστης του κιτ.

Κιτ Καινοτομίας Wiliot

Το Innovation Kit περιλαμβάνει:

  • Wiliot IoT Pixel: μικροσκοπικοί υπολογιστές μεγέθους γραμματοσήμου που μπορούν να ανιχνεύσουν τη θερμοκρασία, την τοποθεσία και πολλά άλλα και να τροφοδοτήσουν τον εαυτό τους συλλέγοντας ραδιοκύματα. Επειδή κοστίζουν μόλις πένες, τα Pixel μπορούν να προσκολληθούν σε έναν κόσμο αγαθών και περιουσιακών στοιχείων, επιτρέποντας ευφυΐα και παράγοντας χρήσιμες πληροφορίες. Αυτό ωφελεί πολύ τους ανθρώπους, το κέρδος και, το πιο σημαντικό, τον πλανήτη μας.

  • Συσκευές Edge που ενεργοποιούν και αναμεταδίδουν δεδομένα IoT Pixel.

  • Πρόσβαση σε Υπηρεσίες Wiliot Cloud που καθιστούν δυνατή τη λήψη πρακτικών πληροφοριών.

  • Οδηγοί ψηφιακών λύσεων για να γνωρίσετε πώς το περιβάλλον IoT επιλύει τις επιχειρηματικές προκλήσεις.

Η αποστολή της Wiliot – που επιταχύνθηκε τώρα με την κυκλοφορία του Innovation Kit – είναι να κάνει κάθε πράγμα παράγοντα αλλαγής, ξεκλειδώνοντας την πρόσβαση σε ένα περιβάλλον IoT που προσθέτει ευφυΐα και συνδεσιμότητα σε επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες, ρούχα, φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα και σχεδόν οποιοδήποτε άλλο προϊόν .

«Φωτίζουμε αυτό που κάποτε ήταν στο σκοτάδι παρέχοντας στις εταιρείες χρήσιμες πληροφορίες – και την κατάσταση κάθε προϊόντος κάθε στιγμή – και οι συνέπειες είναι βαθιές», δήλωσε ο Thadious Fisher, Αντιπρόεδρος των Παγκόσμιων Καναλιών της Wiliot. «Με την ανίχνευση σε πραγματικό χρόνο και την ιχνηλασιμότητα του κύκλου ζωής του προϊόντος, τα τρόφιμα είναι ασφαλέστερα και φρέσκα, τα φάρμακα είναι πιο ασφαλή και τα αγαθά και τα περιουσιακά στοιχεία εντοπίζονται εύκολα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Innovation Kit, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Σχετικά με τον Wiliot

Η Wiliot είναι μια εταιρεία SaaS της οποίας η πλατφόρμα συνδέει τον ψηφιακό και τον φυσικό κόσμο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της IoT Pixel tagging, υπολογιστές στο μέγεθος ενός γραμματοσήμου που τροφοδοτούν τον εαυτό τους με επαναστατικούς τρόπους.

Η αποστολή της εταιρείας είναι να κάνει κάθε πράγμα παράγοντα αλλαγής, επιτρέποντας το περιβάλλον IoT προσθέτοντας ευφυΐα και αυτοματισμό σε επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες, φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα και άλλα προϊόντα.

Η σύνδεση τρισεκατομμυρίων πραγμάτων με το Διαδίκτυο μεταμορφώνει την κατασκευή, τη διανομή και τη χρήση προϊόντων για την επίτευξη του οράματός της: ελάχιστη σπατάλη, πλήρη εμπιστοσύνη, τέλεια χρονομετρημένο κόσμο όπου οι άνθρωποι, τα κέρδη και ο πλανήτης παραμένουν ευθυγραμμισμένοι.

Σχετικά Άρθρα

Η Wiliot κάνει το ντεμπούτο της στο COP27

Η Wiliot συνεργάζεται με την Identiv για να κατασκευάσει την αρχική παραγγελία 25 εκατομμυρίων μονάδων των εικονοστοιχείων IoT της Ετικέτες