Καναδική λίστα προγραμμάτων σπουδών για κατ‘ οίκον μαθητές

Καναδική λίστα προγραμμάτων σπουδών για κατ‘ οίκον μαθητές

Mai 22, 2023 0 Von admin

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Καναδοί μαθητές κατ‘ οίκον είναι η εύρεση καναδικού προγράμματος σπουδών. Ενώ είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε το αμερικανικό πρόγραμμα σπουδών όταν χρειάζεται, μερικές φορές θέλετε απλώς κάτι γραμμένο σε ή από άτομα από τη χώρα σας. Αν και θα βρείτε πόρους διάσπαρτους σε αυτόν τον ιστότοπο για να βοηθήσετε σε αυτό – μερικές φορές, μια απλή λίστα είναι η καλύτερη. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με το πρόγραμμα σπουδών του Καναδά στα περισσότερα μαθήματα, ώστε να προσπαθήσετε να βρείτε κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Καναδικό πρόγραμμα σπουδών για κατ' οίκον μαθητές: Μια στοίβα βιβλίων με ένα φύλλο σφενδάμου
Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει συνδέσμους συνεργατών.

Προσχολικός


Στοιχειώδης

Ολα σε ένα

 • Schoolio – Τάξη 1 έως 8. Περιλαμβάνει μαθηματικά, γλώσσα, φυσικές επιστήμες και κοινωνικές σπουδές, που βασίζονται σε επαρχιακά αποτελέσματα των περισσότερων επαρχιών του Καναδά.
 • Σχολείο Δέντρου της Ζωής – Κλασική Μελέτη. Χριστιανός.
 • Κλασικές συνομιλίες – ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την Κλασική μέθοδο και πόρους για τους βαθμούς k-12. Χριστιανός.
 • Εκπαίδευση Τέλεια – Ένα διαδικτυακό πρόγραμμα για τις τάξεις 3 έως 12 που καλύπτει τα περισσότερα από τα βασικά μαθήματα
 • K12Homeschool.ca – Ένα διαδικτυακό πρόγραμμα για το K-12 με έδρα το Σασκάτσουαν.
Προβολές βίντεο. Γνωρίστε τους ιδιοκτήτες. Παρακολουθήστε ηχογραφήσεις Q&A. Όλα δωρεάν.

Μαθηματικά


Μόλις ξεκινάτε την εκπαίδευση στο σπίτι και νιώθετε καταπονημένοι; Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Γλωσσικές Τέχνες


Επιστήμη


Ιστορία

Η Canadian Time Capsule μου

Γεωγραφία


Κοινωνικές σπουδές


γαλλική γλώσσα

Ψάχνω Τα Γαλλικά ως Πρώτη Γλώσσα / Πηγές Γαλλικής Εμβάπτισης?

Αναζητάτε τα Γαλλικά ως Δεύτερη Γλώσσα/Βασικά Γαλλικά;

 • Ακούστε, Ομιλία από Kaleeka Press – μια σειρά 4 βιβλίων με CD, που δημιουργήθηκε από μια μικρή εκδοτική εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή του Τορόντο, στο Οντάριο. Οι προφορικές ασκήσεις γίνονται με ένα CD μαζί με ένα φωτεινό, πολύχρωμο τετράδιο εργασιών.
 • Mission World – δημιουργήθηκε αρχικά για Χριστιανικά Σχολεία ως πρόγραμμα Βασικού Γαλλικού (Τα Γαλλικά ως Δεύτερη Γλώσσα) που πληροί τις γαλλικές απαιτήσεις για FSL στο Οντάριο, τη Βρετανική Κολομβία και την Αλμπέρτα. Πολλοί μαθητές στο σπίτι το χρησιμοποιούν επίσης για να διδάξουν στα παιδιά τους γαλλικά. Το Εγχειρίδιο Δασκάλου έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ακόμη και ένας γονέας που δεν είναι δίγλωσσος να μπορεί να διδάξει τα παιδιά του (το πρόγραμμα συνοδεύεται από ήχο). Αυτό είναι ένα χριστιανικό πρόγραμμα.

Αλλα


Συμπληρώματα στα αναλυτικά προγράμματα των ΗΠΑ

Καταλαβαίνετε τι κάνετε για τη χρονιά; Ελέγξτε το Απόλυτος οδηγός για τον προγραμματισμό της σχολικής χρονιάς στο σπίτι σας


Λύκειο

Ολα σε ένα

 • Σχολείο Δέντρου της Ζωής – Κλασική Μελέτη. Πολλαπλά μαθήματα γυμνασίου, συμπεριλαμβανομένης της καναδικής ιστορίας και γεωγραφίας. Χριστιανός.
 • Κλασικές Συνομιλίες – ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την Κλασική μέθοδο και πόρους για τους βαθμούς Κ-12. Χριστιανός.
 • Εκπαίδευση Τέλεια – Ένα διαδικτυακό πρόγραμμα για τις τάξεις 3 έως 12 που καλύπτει τα περισσότερα από τα βασικά μαθήματα
 • K12Homeschool.ca – Ένα διαδικτυακό πρόγραμμα για το K-12 με έδρα το Σασκάτσουαν.

Ιστορία & Γεωγραφία

Μαθηματικά

 • Ξεκλειδώστε τα Μαθηματικά – Παρόλο που αυτή η εταιρεία χρησιμοποιεί την τυπικά αμερικανική προσέγγιση στα μαθηματικά του γυμνασίου με μαθήματα όπως η Άλγεβρα, η Γεωμετρία και ο Λογισμός, δημιουργήθηκε από μια καναδική οικογένεια.
 • The Grand Math Connection – Μια ιστοσελίδα με μαθήματα μαθηματικών για τις τάξεις 10-12 σε ψηφιακή μορφή

Μαθήματα επιλογής


Έχετε βρει κάποιο Καναδικό Πρόγραμμα Σπουδών που έχασα; Ενημέρωσέ με!