Καλύτερο ποδόσφαιρο – 12 αλλαγές για ένα πιο συναρπαστικό NFL » ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ

Καλύτερο ποδόσφαιρο – 12 αλλαγές για ένα πιο συναρπαστικό NFL » ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ

September 29, 2022 0 Von admin

Καθώς η σεζόν NFL 2021 έχει ολοκληρωθεί περίπου στο μισό, θέλω να μοιραστώ τις αλλαγές που προτείνω περισσότερο για τη βελτίωση του NFL. Πολλά από αυτά θα έκαναν το παιχνίδι πιο συναρπαστικό και θα πρόσθεταν στρατηγική στο παιχνίδι.

Αλλαγές στρατηγικής και κανόνων:

 1. Κατοχή στο πλάι της γραμμής του γκολ: Εάν μια ομάδα θέλει τη μπάλα μετά από ένα εναρκτήριο λάκτισμα, αφήστε την να την πάρει στη γραμμή του τέρματος, ίσως ακόμη και στην τρίτη θέση. Τέρμα οι αναπηδητικές μπάλες από πλάγια λακτίσματα. Αν μπορείς να οδηγήσεις 99 γιάρδες, σκέψου, φίλε. Θα ήθελα να δω έναν προπονητή να καταπιεί αυτή την κλήση. Μπορείτε ακόμα να κάνετε ένα πλάγιο λάκτισμα, αλλά αν θέλετε την μπάλα, πάρτε την και τρέξτε το γήπεδο.
 2. Μετατροπή 3 σημείων: Εάν χρειάζεστε 9 πόντους σε ένα TD, κάντε έναν επιπλέον πόντο 55 γιάρδων. Θα έκανε πραγματικά πιο πολύτιμα τα μακρινά kickers.
 3. Άλλαξαν τα εναρκτήρια: Η πρόσφατη αλλαγή στα εναρκτήρια ήταν άτονη. Γιατί έχουμε εναρκτήρια εναρκτήρια; Τα περισσότερα επιστρέφονται μέσα σε λίγα μέτρα από τη γραμμή των 20 γιάρδων. Τα kickers είναι πολύ δυνατά και οι ομάδες κάλυψης πολύ γρήγορες για να συμβεί πολλά από οτιδήποτε άλλο. Σκεφτείτε να δώσετε στην ομάδα υποδοχής την επιλογή να πάρει την μπάλα στα 20 ή 25 και να επιστρέψει στην πραγματική δράση.
 4. Αλλαγή ποινών που επιβάλλονται στα εναρκτήρια: Οι ποινές που επιβάλλονται στις εναρκτήριες εκκινήσεις, που επιβάλλονται εναντίον της ομάδας υποδοχής, είναι άχρηστες. Αυτό έχει απλώς ως αποτέλεσμα περισσότερα touchbacks. Ναι! Όχι – απλώς πιο βαρετό. Κάντε το πέναλτι να εκτελεστεί στην κατοχή αφού η ομάδα που δέχεται την κατοχή μετά το λάκτισμα, ή τουλάχιστον αφήστε την ομάδα που λακτίζει να αποφασίσει πότε θα εκτελέσει το πέναλτι.
 5. Εκκίνηση μέσω των Uprights – Είναι εξαιρετικά σπάνιο ότι ένας παίκτης που κλωτσάει μπορεί να περάσει την μπάλα μέσα από τους ορθοστάτες σε ένα λάκτισμα. Πρέπει να αξίζει κάτι αυτό; Πόντος μπόνους; Ή να ξεκινήσει η ομάδα υποδοχής πιο κοντά στην τελική της ζώνη; Φαίνεται ότι η έναρξη είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάποια καινοτομία. Η μπάλα CFL δίνει έναν πόντο για λακτίσματα μέσω της τελικής ζώνης.
 6. Αλλαγή σημείων: Ακόμα πιο βαρετό από ένα εναρκτήριο λάκτισμα είναι το στίγμα. Κλωτσήστε, πιάστε, τρέξτε 6 γιάρδες. Διαφορετικά, δίκαια αλιεύματα ή καθόλου αλιεύματα. Όλα βαρετά. Τα punts είναι για ένα διάλειμμα από το παιχνίδι. Ίσως μπορεί να πεταχτεί ένα κουβάρι (όπως κάναμε στο σχολείο). Θα ήταν υπέροχο να δούμε έναν QB να πετάει την μπάλα κάτω από το γήπεδο σε κάτι σαν Hail Mary για ανατροπή κατοχής. Ίσως η «ομάδα του πονταρίσματος» να μπορεί να πάρει την κατοχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Τα ποντίκια είναι πραγματικός χαμός.
 7. Παράνομες ψεύτικες λογοπαίγνιες: Τα ψεύτικα πονταρίσματα δεν είναι ακριβώς απάτη, αλλά είναι σαν τον πρώτο παίκτη που πλαστογραφεί ένα ριχτάρι πίσω στο pitcher για να μαρκάρει έναν δρομέα έξω. Τα ψεύτικα χτυπήματα, όπως και οι ψεύτικες βολές στο μπέιζμπολ, δεν έχουν καμία σχέση με το ταλέντο ή την ικανότητα, είναι απλώς τέχνασμα, που μοιάζει με τη νίκη χωρίς καμία ικανότητα ή προσπάθεια. Εάν δεν καταφέρατε να πάρετε 10 γιάρδες σε 3 σκαμπανεβάσματα και πρέπει να κάνετε punt, δεν πρέπει να το προσποιηθείτε. Φυσικά, μπορείτε απλώς να ανεβείτε και να το κάνετε στην τέταρτη πτώση. Αρέσει σε κανέναν οτιδήποτε είναι ψεύτικο ούτως ή άλλως; Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα ψεύτικο πράγμα που είναι τιμητικό.
 8. Στόχοι πεδίου 4 πόντων: Τα γκολ των 60 γιάρδων εξακολουθούν να είναι σπάνια, αλλά πραγματικά συναρπαστικά με επιλογές επιστροφής και μπλοκ, τον αέρα και τον σπάνιο αέρα του Ντένβερ. Ίσως θα έπρεπε να ενθαρρύνονται με την προσθήκη ενός τέταρτου σημείου. Βασικά, βάζεις την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου ή πιο πίσω, παίρνεις 4 πόντους στο γήπεδο. Τα μεγάλα πόδια αξίζουν κάτι, ειδικά αν αφαιρούμε τις κλωτσιές από τους παίκτες.
 9. Πιο καθαρή κατοχή: Φαίνεται ότι η κατοχή αλιευμάτων εξακολουθεί να είναι πρόβλημα. Γιατί είναι τόσο δύσκολο αυτό; Τι είναι πάντως μια ποδοσφαιρική κίνηση; Πιάνεις την μπάλα μόλις την έχεις υπό έλεγχο. Φαίνεται η πιο εύκολη αλλαγή.
 10. Όχι άλλα μισά πέναλτι από απόσταση: Πάντα δεν μου άρεσε η έκπτωση του αντίκτυπου των ποινών μόνο και μόνο επειδή η ποινή συμβαίνει με την κόκκινη ζώνη. Μια ποινή 15 γιάρδων στη γραμμή των 21 γιάρδων πηγαίνει πίσω 15 γιάρδες. Αν συμβεί στα 20, πηγαίνει πίσω μόνο 10 γιάρδες. Εντελώς ανοησία. Η ζωή δεν προσφέρει ποινές μισής απόστασης. Βγάλτε αυτή την αδυναμία από το NFL. Συμβαίνουν άσχημα πράγματα στην κόκκινη ζώνη και όταν γίνονται, εκτελέστε ολόκληρο το πέναλτι, μέχρι τη γραμμή του τέρματος αν χρειαστεί. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε σκορ και να κάνετε τους παίκτες να σκεφτούν δύο φορές τα πέναλτι.
 11. Βάλτε σημαίες στα QB – Δεδομένης της σημασίας τους, τα QB δεν πρέπει να αγγίζονται. Ας τους φωνάξουμε όταν τραβηχτούν οι σημαίες τους. Απλά αστειευόμουν! Η προστασία QB έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Αλλάξτε τους κανόνες για να επιτρέψετε στους αμυντικούς παίκτες μια δίκαιη βολή στο QB. Δεν προστατεύουμε τα LB, τα CB ή τα RB. Υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας QB, σωστά; Σε μια σχετική σημείωση, θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερες σκόπιμες κλήσεις γείωσης. Οι πάρα πολλές πάσες είναι διαφυγές από πίεση στο QB.
 12. Pre-season Sucks – Κάντε αντ‘ αυτού ένα Road Show: Κάντε κάτι διαφορετικό. Εάν αυτά τα παιχνίδια δεν μετράνε, γιατί να τα παίξετε; Απλώς πάρτε μερικά παιχνίδια διαμάχης. Μεταφέρετε τα παιχνίδια σε άλλες πόλεις που μπορεί να τους αρέσουν. Εξετάστε παιχνίδια σε Salt Lake City, Portland, Richmond, Syracuse, Sacramento, Birmingham, San Antonio, Toronto, Vancouver, Oakland, Tucson, Oklahoma City, El Paso, Orlando, Columbus, Raleigh, Boise, Memphis και St. Οι οπαδοί θα ήθελαν πραγματικά την ευκαιρία να δουν έναν αγώνα NFL από κοντά. Παίξτε σε μερικά υπέροχα κολεγιακά στάδια και γεμίστε τα μεγάλα μπολ σε Μίσιγκαν, Αλαμπάμα, Τζόρτζια, Φλόριντα, FSU, Τέξας, Πεν Στέιτ και παρόμοια. Επιπλέον, θα ήταν διασκεδαστικό να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια που παίζονται στις ΗΠΑ.

Υποστηρίζω τους Tampa Bay Buccaneers, 49ers, Dolphins, Seahawks και τους αντιπάλους των Cowboys.

Πρόβλεψη Super Bowl: Buccaneers πάνω από τους λογαριασμούς στο Super Bowl. Ο Μπρέιντι κερδίζει έναν ακόμη MVP. Θα ήταν μια υπέροχη επανάληψη και για τους αιώνες!

Μοιράσου τις σκέψεις σου!

Ο καθηγητής Walker παρέχει βασικές ομιλίες, παρουσιάσεις σεμιναρίων, προγράμματα κατάρτισης στελεχών και ενημερώσεις στελεχών.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα για τις ομιλίες του, αναφορές από πελάτες, επιλογές για προσαρμοσμένες ομιλίες και προγράμματα και λεπτομέρειες σχετικά με τον προγραμματισμό ενός προγράμματος για τον οργανισμό σας.

Σχετικά με τον Russell Walker, Ph.D.

Ο καθηγητής Russell Walker βοηθά τις εταιρείες να αναπτύξουν στρατηγικές για τη διαχείριση του κινδύνου και την αξιοποίηση της αξίας μέσω αναλυτικών στοιχείων και Big Data. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Foster School of Business του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον. Έχει συνεργαστεί με πολλές επαγγελματικές αθλητικές ομάδες και κορυφαίους οργανισμούς μάρκετινγκ μέσω του Analytics Consulting Lab, μιας βιωματικής τάξης που ίδρυσε και ηγείται στη Foster.

Μπορείτε να τον βρείτε στο @RussWalker1776 και russellwalkerphd.com

Bills, Brady, Buccanneers, Bucs, Συναρπαστικά, επιλεγμένα, εναρκτήρια, Μάρκετινγκ, National Football League, NFL, Sports, Sports Analytics, Sports Management, Strategy, Tampa Bay

Του Russell Walker, Ph.D.Ο Russell Walker βοηθά τις εταιρείες να αναπτύξουν στρατηγικές για τη διαχείριση του κινδύνου και την αξιοποίηση της αξίας μέσω αναλυτικών στοιχείων και μεγάλων δεδομένων. Έχει κάνει νέα έρευνα στη δημιουργία εσόδων από δεδομένα και την ψηφιακή διακοπή και συμβουλεύει κορυφαίες εταιρείες σε αυτά τα θέματα. Ως Διευθυντής Βιωματικής Μάθησης στο Analytics και Αναπληρωτής Καθηγητής Διδασκαλίας Μάρκετινγκ και Διεθνών Επιχειρήσεων στο Foster School of Business, στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, ο Δρ. Walker είναι ακαδημαϊκός ηγέτης σκέψης στα αναλυτικά. Ο Russell Walker έχει αναπτύξει και διδάξει κορυφαία προγράμματα στελεχών για Big Data και Analytics, Strategic Data-Driven Marketing, Enterprise Risk, Operational Risk και Global Leadership. Πριν μετακομίσει στο Seattle and the Foster School, ο Dr. Walker ήταν Κλινικός Καθηγητής στο Kellogg School of Management του Northwestern University, όπου ίδρυσε και δίδαξε πολλά δημοφιλή μαθήματα ανάλυσης και διαχείρισης κινδύνου. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου From Big Data to Big Profits: Success with Data and Analytics (Oxford University Press, 2015) που εξετάζει τις στρατηγικές δημιουργίας εσόδων από δεδομένα και την ανάπτυξη επιχειρηματικών μοντέλων με επίκεντρο τα δεδομένα στη νέα ψηφιακή οικονομία. Είναι επίσης συγγραφέας του βραβευμένου κειμένου Winning with Risk Management (World Scientific Publishing, 2013), το οποίο εξετάζει τις αρχές και την πρακτική της διαχείρισης κινδύνου ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ο Δρ Walker συμβουλεύεται εταιρείες σχετικά με τα θέματα Big Data και Analytics, Δημιουργία εσόδων δεδομένων, Διαχείριση Κινδύνων και Επιχειρηματική Στρατηγική. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Russell Walker στη διεύθυνση: [email protected] @RussWalker1776 russellwalkerphd.com