Η Katie Boeck μαγεύει στο „Bittersweet“

Η Katie Boeck μαγεύει στο „Bittersweet“

März 14, 2023 0 Von admin

Η λέξη «υπνωτικός» χρησιμοποιείται υπερβολικά στην ποπ δημοσιογραφία, αλλά είναι μια εύστοχη περιγραφή του Katie Boekeη μουσική του. Το νέο της σινγκλ „Bittersweet“ είναι τόσο όμορφος συνδυασμός μελωδίας και διάθεσης που νόμιζα ότι ο Δρ Φρόιντ με είχε βάλει στο μάτι.

Ο Boeck με έδρα το Νάσβιλ (προφέρεται Bōke) έχει μια πιο πλούσια ιστορία ζωής από τους περισσότερους καλλιτέχνες της ποπ. Έκανε μια εξάμηνη περιοδεία στην Ινδία κάτω από το ραντάρ, παίζοντας τα πάντα, από γάμους σε φάρμα μέχρι το ετήσιο γκαλά για το ινδικό ναυτικό. Και κέρδισε τον έπαινο για τον ρόλο της στην αναβίωση του Broadway για το βραβείο Tony Ανοιξιάτικο ξύπνημα.

Το προηγούμενο σινγκλ του Boeck „Over Again“ έχει τη μαγική αίσθηση της Kate Bush να τζαμάρει με τον Steely Dan. Είναι ένα δελεαστικό πείραγμα για το επερχόμενο άλμπουμ της Τσίτι, αναμένεται στα τέλη Απριλίου. Θεματικά, το „Over Again“ έχει να κάνει με την ειρήνη με μια προηγούμενη σχέση. Λέει ο Boeck, «Όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος αντιληπτής αποτυχίας στη ζωή, υπάρχουν πολλά να επεξεργαστείτε – συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας έχουν ισόβιες συνέπειες».

Η νέα μουσική του Boeck, που έγραψε και συμπαραγωγός από τον Dustin Ransom, σας μεταφέρει σε μια εποχή που η Carly Simon και η Joni Mitchell είχαν μαγευτικές επιτυχίες στο ραδιόφωνο. Ήταν μια εποχή που δεν χρειαζόσουν τρεις Σουηδούς παραγωγούς και έναν ειδικό στα beats σε κάθε κομμάτι. Η Boeck σε βάζει κάτω από τα ξόρκια της με τον παλιομοδίτικο τρόπο: με καλλιτεχνία, όχι τεχνοτροπία.

Ακούστε το „Bittersweet“ παρακάτω ή βρείτε το στο αγαπημένο σας streamer.

Το νέο άλμπουμ της Katie Boeck Τσίτι κυκλοφορεί στις 28 Απριλίου. Ακολουθήστε την Katie Boeck Ίνσταγκραμ, Τικ Τοκ και Facebook.