Η Kamps, Inc. Εξαγοράζει την Pal-King, Inc. Of Jacksonville, Florida

Η Kamps, Inc. Εξαγοράζει την Pal-King, Inc. Of Jacksonville, Florida

Februar 4, 2023 0 Von admin

Η Pal-King, η τελευταία εξαγορά της Kamps, ενισχύει τις δυνατότητες της εθνικής εταιρείας παλετών στη Βόρεια Φλόριντα.

Pal-King, Kamps, παλέτες Florida

GRAND RAPIDS, MI, 3 Φεβρουαρίου 2023 – Η Kamps, Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες παλετών του έθνους, ανακοίνωσε την εξαγορά της Pal-King, Inc., μιας εταιρείας παλετών πολλαπλών τοποθεσιών με έδρα το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Η Pal-King ειδικεύεται σε υπηρεσίες ανακύκλωσης παλετών πλήρους κλίμακας, συμπεριλαμβανομένων λύσεων επισκευής παλετών και ανακατασκευασμένων παλετών. Το Pal-King εξυπηρετεί πελάτες σε όλη τη Βόρεια Φλόριντα από δύο στρατηγικά τοποθετημένες εγκαταστάσεις στο Τζάκσονβιλ και στο Γουάιτ Σπρινγκς. Η εξαγορά επεκτείνει το αποτύπωμα και την ικανότητα της Kamps στη Βόρεια Φλόριντα και βασίζεται στην βασική αποστολή της Kamps να παρέχει πελατοκεντρικές λύσεις παλετών σε εθνική κλίμακα.

Η Pal-King ιδρύθηκε το 1977 από τους Bob και Shirley Quasnick στο Jacksonville της Φλόριντα. Τώρα υπό την ηγεσία της οικογένειας Quasnick δεύτερης γενιάς, η Pal-King Pallet έχει εξελιχθεί σε εταιρεία ανακύκλωσης παλετών που αναγνωρίζεται για την υπηρεσία και την αξία που προσφέρει στους πελάτες της. Η Pal-King έχει 26 υπαλλήλους και πάνω από 90 τρέιλερ σε δύο τοποθεσίες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του Jacksonville από μια μεμονωμένη τοποθεσία, η Kamps θα μεταφέρει τις εργασίες από την τοποθεσία Pal-King Jacksonville στην πρόσφατα αποκτηθείσα εγκατάσταση Pallet Express εντός των επόμενων 90 ημερών. Η εγκατάσταση Pal-King White Springs θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς προβλέψιμες αλλαγές. Όλοι οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στο πλοίο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Pal-King στην οικογένεια Kamps. Αυτή η προσθήκη όχι μόνο επεκτείνει το φυσικό αποτύπωμα του Kamps στη Βόρεια Φλόριντα, αλλά ενισχύει επίσης τις ικανότητές μας για ανακύκλωση παλετών», δήλωσε ο Mitchell Kamps, Πρόεδρος της Kamps, Inc. Ανυπομονούμε να ενισχύσουμε αυτή την κουλτούρα μαζί και να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία πελατών στην περιοχή.”

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συγχωνευόμαστε με την ομάδα Kamps», δήλωσε ο Dan Quasnick, συνιδιοκτήτης της Pal-King, Inc. «Η Pal-King είναι μια οικογενειακή εταιρεία από το 1977 και η οικογένειά μας είναι ευγνώμων για την ευκαιρία που δίνεται στον Bob και τη Shirley. Η Quasnick μας έχει παράσχει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που γίνουμε μέλος μιας ομάδας που έχει επίσης οικογενειακές ρίζες, ενώ μπορούμε επίσης να παρέχουμε στους υπαλλήλους και τους πελάτες μας διευρυμένες ευκαιρίες σε εθνικό επίπεδο».

Η προσθήκη του Pal-King αυξάνει τις τοποθεσίες της Kamps σε 61 εγκαταστάσεις, που υποστηρίζονται από περισσότερα από 8.000 τρέιλερ και περισσότερους από 4.000 υπαλλήλους. Η εξαγορά θα προσφέρει στους πελάτες και από τους δύο οργανισμούς στην περιοχή μια ανώτερη εμπειρία, ως αποτέλεσμα ενισχυμένων δυνατοτήτων και διευρυμένου αποτυπώματος. Ενισχύει επίσης την προθυμία της Kamps να επενδύσει στη στρατηγική ανάπτυξη για να καλύψει τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών. Οι πρόσφατες συνθήκες της αγοράς αποδεικνύουν ότι ο συνδυασμός τεράστιων πόρων, ολοκληρωμένων δυνατοτήτων και τοπικής παρουσίας της Kamps είναι το κλειδί για την επιτυχή υποστήριξη των αλυσίδων εφοδιασμού και την παροχή ανώτερων εμπειριών στους πελάτες.

Σχετικά με την Kamps, Inc.

Η Kamps, Inc. είναι μια πλήρης εθνική εταιρεία παλετών που παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες παλετών σε πελάτες από το 1973. Η Kamps ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας ξύλινων παλετών, ολοκληρωμένων υπηρεσιών ανακύκλωσης παλετών και υπηρεσιών συνολικής διαχείρισης παλετών σε διάφορες αλυσίδες εφοδιασμού σε όλη τη χώρα. Με περισσότερες από 400 τοποθεσίες στο δίκτυο παλετών της και 61 τοποθεσίες που βασίζονται σε περιουσιακά στοιχεία, η Kamps είναι ο εθνικός ηγέτης στις υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας με επίκεντρο τον πελάτη. Μάθετε περισσότερα στο www.kampspallets.com.

Σχετικά με την Pal-King, Inc.

Η Pal-King, Inc. είναι μια περιφερειακή εταιρεία ανακύκλωσης παλετών και σέρβις κατασκευαστών στη Βόρεια Φλόριντα. Η Pal-king ειδικεύεται σε φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, όπως επισκευασμένες και ανακατασκευασμένες παλέτες. Η οργάνωση εδρεύει έξω από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα και έχει μια δεύτερη εγκατάσταση στο Γουάιτ Σπρινγκς της Φλόριντα.

Σχετικά Άρθρα

John Rock Acquired by Kamps: 1η απόκτηση του 2023

Η H&S Forest Products, Inc., μια εταιρεία Kamps, Inc., λανσάρει νέο ιστότοπο