Η Guardian προσφέρει δωρεάν παρακολούθηση της αλυσίδας εφοδιασμού σε πελάτες ποτών, αυτοκινήτων και αγροτικών προϊόντων

Η Guardian προσφέρει δωρεάν παρακολούθηση της αλυσίδας εφοδιασμού σε πελάτες ποτών, αυτοκινήτων και αγροτικών προϊόντων

Februar 3, 2023 0 Von admin

Η Guardian προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή διάρκειας ενός έτους των υπηρεσιών Scaled GPS/WiFi/Cell tracker σε κατασκευαστές στους κλάδους των ποτών, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της γεωργίας.

Η Guardian έχει αποκτήσει ισχυρή φήμη στην αυτοκινητοβιομηχανία με την ικανότητά της να εντοπίζει και να ανακτά χαμένες παλέτες, ράφια και δοχεία. Τα προηγούμενα χρόνια, η εταιρεία έχει ανακτήσει περιουσιακά στοιχεία συσκευασίας που λείπουν, έχουν αποσταλεί, κλαπεί ή άλλως απωλεσθεί, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι υπηρεσίες του Guardian μπορούν να χωριστούν σε τρία μέρη. Πρώτον, η Guardian παρέχει ιχνηλάτες ειδικά προσαρμοσμένους στη μακροπρόθεσμη παρακολούθηση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Δεύτερον, η Guardian παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον εντοπισμό διαφορετικών ειδών ζητημάτων σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού σας. Τέλος, μόλις εντοπιστούν ζητήματα, ο Guardian επισκέπτεται τις τοποθεσίες με προβλήματα, βοηθά στην ανάκτηση περιουσιακών στοιχείων και προσεγγίζει τη βασική αιτία των παρατηρούμενων ζημιών, μειώνοντας ή εξαλείφοντας τις μελλοντικές απώλειες.

Η τεχνολογία παρακολούθησης του Guardian βασίζεται σε έναν συνδυασμό επικοινωνιών δικτύου GPS, WiFi και Cell, όπου η φυσική θέση κάθε ετικέτας παρακολουθείται ενεργά και παρατηρείται για να προσδιοριστεί η συνολική ροή παλετών, ραφιών και κοντέινερ. Η στρατηγική παρακολούθησης του Guardian είναι μια πολύ διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά την ορατότητα σε σχέση με το RFID και το BLE, όπου κάθε ράφι και κοντέινερ παρακολουθείται σε ένα δίκτυο. Αντί για παρακολούθηση όλα παλέτες, ράφια και εμπορευματοκιβώτια, μόνο κομμάτια Guardian α μικρό μέρος αυτών των περιουσιακών στοιχείων και παρακολουθεί τις μακροχρόνιες κινήσεις τους. Για παράδειγμα, οι μεγάλοι στόλοι πλαστικών παλετών μπορούν να παρακολουθούνται σε ποσοστό < 1% του συνολικού στόλου με εξαιρετική ορατότητα συστήματος με υψηλό ποσοστό απόδοσης επένδυσης.

Η Guardian εφαρμόζει την τεχνολογία της για να εντοπίσει σημεία απώλειας και παραμονής στην αλυσίδα εφοδιασμού αντί να εστιάζει σε ακριβή αποθέματα εντός των προβλεπόμενων τοποθεσιών της αλυσίδας εφοδιασμού. Η συντριπτική πλειονότητα όλων των απωλειών από επιστρεφόμενες συσκευασίες συμβαίνει εκτός της προβλεπόμενης αλυσίδας εφοδιασμού και σπάνια αναφέρονται ποτέ. Η παρακολούθηση στόλων επιστρεφόμενων συσκευασιών με κλιμακούμενη παρακολούθηση GPS δίνει ακριβή ορατότητα σε αυτές τις απώλειες.

Η Guardian μπορεί να εντοπίσει σημεία απώλειας οπουδήποτε στη Βόρεια Αμερική, επειδή οι ιχνηλάτες τους επικοινωνούν δεδομένα τοποθεσίας μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας αντί για συσκευές ανάγνωσης χειρός ή βάσης. Είτε το φορτηγό σας με παλέτες αποστέλλεται κατά λάθος, μακριά από τον επιδιωκόμενο βρόχο ή ακόμα και ακριβώς στην πόλη, θα μπορείτε να βλέπετε εύκολα πού και πότε συνέβη η αστοχία και να τα επαναφέρετε στο σύστημά σας.

κηδεμόνας

κηδεμόνας 2

Οι υπηρεσίες του Guardian βοηθούν στο να γίνει η εφοδιαστική σας αλυσίδα πιο ασφαλής από άκρο σε άκρο

Η δωρεάν δοκιμή παρακολούθησης του Guardian περιλαμβάνει 10 ιχνηλάτες GPS και ένα ολόκληρο έτος υπηρεσίας δικτύου και πλατφόρμας. Οι ιχνηλάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τυποποιημένους στόλους όπως πλαστικές παλέτες ή σε εξειδικευμένα ράφια/δοχεία. Εάν η εταιρεία σας αντιμετωπίζει επιστρεπτέα περιουσιακά στοιχεία σε οποιαδήποτε μορφή, αυτή η δωρεάν δοκιμή μπορεί να δώσει απίστευτη εικόνα για το πού συμβαίνουν οι ζημίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεχνολογία παρακολούθησης Guardians λειτουργεί εξαιρετικά σε κοινόχρηστους στόλους όπου μια συγκεκριμένη παλέτα, κοντέινερ ή ράφι μπορεί να διανύσει χιλιάδες διαφορετικές διαδρομές κατά τη διάρκεια της ζωής της. Οι διαδρομές στις οποίες ακολουθούν αυτά τα επιστρεφόμενα περιουσιακά στοιχεία δεν χρειάζεται να είναι συγκεκριμένες μεταξύ ενός καθορισμένου βρόχου.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία και τις υπηρεσίες ανάκτησης της Guardian Container Consulting, επισκεφτείτε το guardiancontainerconsulting.com.

Για ερωτήσεις σχετικά με την έναρξη μιας δωρεάν δοκιμής με Scaled GPS tracking, επικοινωνήστε με τον Ben Hesskamp στη διεύθυνση [email protected].

Σχετικό άρθρο

Guardian Container Consulting: Η τέχνη και η επιστήμη της εξάλειψης της απώλειας επαναχρησιμοποιήσιμων συσκευασιών