Η φορολογική απαλλαγή επεκτείνει την αγορά μπύρας Craft του Οντάριο

Η φορολογική απαλλαγή επεκτείνει την αγορά μπύρας Craft του Οντάριο

März 23, 2023 0 Von admin

Η φορολογική απαλλαγή επεκτείνει την αγορά μπύρας Craft του Οντάριο

Οι προτεινόμενες αλλαγές στην πίστωση φόρου του Ontario Small Beer Manufacturer’s δίνουν στη Muskoka Brewery εμπιστοσύνη να επενδύσει στην επέκταση

BRACEBIDGE, 8 Απριλίου 2018 – Στη Muskoka Brewery, δεσμευόμαστε να κάνουμε τη διαφορά στις κοινότητες που εξυπηρετούμε. Από το 2016, συνεργαζόμαστε με το Ontario Craft Brewers Association για να υποστηρίξουμε αλλαγές στη φορολογική πίστωση Small Beer Manufacturer’s Tax Credit και να βοηθήσουμε τις βιοτεχνικές ζυθοποιίες, όπως η δική μας, να αναπτυχθούν.

Με την εισαγωγή του Προϋπολογισμού 2018, η κυβέρνηση του Οντάριο σε συνεργασία με την Ontario Craft Brewers (OCB), πρότεινε αλλαγές στην πίστωση φόρου Small Beer Manufacturer’s, η οποία, όταν εγκριθεί, θα επηρεάσει θετικά τις βιοτεχνικές ζυθοποιίες του Οντάριο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους , δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας και επέκταση σε νέες αγορές – τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Για τη Muskoka Brewery, η βελτιωμένη έκπτωση φόρου, καθώς και μια σημαντική επιχορήγηση που χορηγείται από το Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης, μας δίνουν την ευκαιρία να επενδύσουμε στην ανάπτυξη και την επέκτασή μας. «Αυτή η ανανεωμένη έκπτωση φόρου δεν είναι καλή μόνο για τη ζυθοποιία Muskoka, είναι καλή και για την craft μπύρα του Οντάριο. Ως πρωτοπόρος στον κλάδο, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σημαντικά εμπόδια για την επίτευξη κερδοφορίας», λέει ο Todd Lewin, πρόεδρος, Muskoka Brewery. «Αυτή η βελτιωμένη έκπτωση φόρου θα άρει ένα σημαντικό εμπόδιο στην ανάπτυξη και θα βοηθήσει τις μικρές ζυθοποιίες να ξεπεράσουν σημαντικά εμπόδια».

Με αυτόν τον μεγαλύτερο διάδρομο να αναπτυχθεί και να πετύχει, θα επενδύσουμε 5 εκατομμύρια δολάρια στη Ζυθοποιία Muskoka το 2018, τη μεγαλύτερη επέκταση κεφαλαίου στην 23χρονη ιστορία μας. Αυτά τα κεφάλαια θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε τη δυναμικότητα του ζυθοποιείου και να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα της μπύρας μας μέσω νέας τεχνολογίας και εξοπλισμού αιχμής. Θα υποστηρίξει επίσης μια διευρυμένη και βελτιωμένη εμπειρία καταστήματος λιανικής και τραπεζαρίας για να εδραιώσει τη Muskoka ως ζυθοποιείο προορισμού για ντόπιους, εξοχικά, ημερήσιους ταξιδιώτες και τουρίστες.

«Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για τη ζυθοποιία Muskoka, τις μικρές επιχειρήσεις και για τους πότες μπύρας του Οντάριο. Σημαίνει καλύτερη μπύρα, περισσότερες επιλογές και ότι οι αγαπημένες καναδικές ζυθοποιίες θα μπορούν να παραμείνουν», λέει ο Lewin. «Ως περήφανα ανεξάρτητη ζυθοποιία, αισθανόμαστε τεράστια υπερηφάνεια που η επένδυσή μας θα παραμείνει στο Οντάριο και θα υποστηρίξει την τοπική μας οικονομία και κοινότητα».