Η Σοφία Κουρτέση αποτίει φόρο τιμής σε όλες τις μητέρες με το φωτεινό «Μαντρές»

Η Σοφία Κουρτέση αποτίει φόρο τιμής σε όλες τις μητέρες με το φωτεινό «Μαντρές»

März 15, 2023 0 Von admin

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που μάθαμε από τον Περουβιανό παραγωγό με έδρα το Βερολίνο Sofia Kourtesis και το υπέροχο Manu Chao της με το “Estación Esperanza”, αλλά αυτό φαινομενικά οφείλεται στο ότι έχει ένα εξαιρετικά υψηλό όριο ελέγχου ποιότητας – ό,τι κυκλοφορεί είναι άψογο. Αυτό συνεχίζεται με την τελευταία της προσφορά, το «Madres», το οποίο παρουσιάζει ο Κουρτέσης λέγοντας:

«Αυτό το τραγούδι είναι για τη μητέρα μου, τη μητέρα της, τις αδερφές μου που είναι μητέρες, τα αδέρφια μου που είναι μητέρες και όλα τα μέλη LGBTQIA+ που είναι μητέρες στις κοινότητές τους.
Οι μητέρες δεν έχουν φύλο.
Ο Madres λατρεύει να προστατεύει αυτούς που αγαπάς.
Αν χαθείς, ακολούθησε τη φωνή της μητέρας σου, πάντα θα σε φέρνουν πίσω.
Θέλω επίσης να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στον Peter Vajkoczy, έναν χειρουργό εγκεφάλου που έχει γίνει η ελπίδα της μητέρας μου! Δίνει ελπίδα στους ανθρώπους, τολμώντας τις πιο περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις στον κόσμο. πιστεύει στα θαύματα, την αγάπη και τη δύναμη να προστατεύει τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Η ζωή περνά γρήγορα. Η ζωή είναι εύθραυστη».

Όπως συνήθως με τις παραγωγές του Κουρτέση, το «Μαντρές» φαίνεται να αντλεί ζεστασιά και αγάπη από το σύμπαν και να το εκπέμπει ξανά ως μια δέσμη θετικότητας που καλύπτει τα πάντα. Στην κορυφή του propuslive beat υπάρχει μια αστραφτερή σειρά ηλεκτρονικών ειδών, που σχηματίζει μια μαξιλαριωμένη επιφάνεια για να χορεύουν διάφοροι συνδυασμένοι τόνοι. Είναι γεμάτο με μια σειρά από φωνές, και είτε καταλαβαίνετε τις λέξεις είτε όχι, η στοργή και η λατρεία σε αυτές είναι αναμφισβήτητη και σας τραβούν περαιτέρω στην κοινόχρηστη αύρα του τραγουδιού.

Ακούστε το „Madres“ παρακάτω ή βρείτε το σε streamers.


Το „Madres“ κυκλοφορεί στο Ninja Tune. Μπορείτε να βρείτε τη Σοφία Κουρτέση στο Facebook, Κελάδημα και Ίνσταγκραμ.