Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο με την αυξανόμενη ζήτηση του κλάδου των ηλεκτρονικών για χυτές συσκευασίες πολτού

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο με την αυξανόμενη ζήτηση του κλάδου των ηλεκτρονικών για χυτές συσκευασίες πολτού

Januar 26, 2023 0 Von admin

χυτευμένη συσκευασία πολτού

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο με την αυξανόμενη ζήτηση του κλάδου των ηλεκτρονικών για συσκευασίες χυτού πολτού

Υπό το φως των τομέων ηλεκτρονικών που επεκτείνουν την κατανάλωση χυτευμένων συσκευασιών χαρτοπολτού, η Global Market Insights Inc., δηλώνει ότι η παγκόσμια αγορά συσκευασίας χυτευμένου χαρτοπολτού ενδέχεται να συγκεντρώσει ετήσια έσοδα 7,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2032.

Σε μια εποχή που ορίζεται από τη βιωσιμότητα, η ζήτηση για ανανεώσιμα, καθαρά, ανακυκλώσιμα και βιοαποδομήσιμα προϊόντα έχει αυξηθεί σε πολλούς τομείς, κυρίως στη βιομηχανία συσκευασίας. Ουσιαστικά, οι πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες αποτέλεσαν την ουσία αυτού του κλάδου για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, υφίστανται πλέον σημαντικές αλλαγές όσον αφορά το σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανάπτυξη. Για το σκοπό αυτό, το αγορά συσκευασίας χυτευμένου πολτού κερδίζει όλο και μεγαλύτερη προσοχή τον τελευταίο καιρό, κυρίως λόγω των φιλικών προς το περιβάλλον πλεονεκτημάτων του.

Ο χυτός πολτός έχει αναδειχθεί ως ισχυρός υποψήφιος βιώσιμης συσκευασίας. Αυτό το είδος συσκευασίας έχει σχεδιαστεί με στρογγυλές γωνίες και σύνθετα τρισδιάστατα σχήματα για την ασφαλή προστασία των τελικών προϊόντων. Παράγεται από ινώδη υλικά, που περιλαμβάνουν ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτόνι μεταξύ άλλων φυσικών ινών, και ανακυκλώνεται ξανά μετά τον ωφέλιμο κύκλο ζωής του.

Τα γρήγορα βήματα στη βιομηχανία τροφίμων ανοίγουν το δρόμο για βιώσιμες συσκευασίες, καθώς οι εταιρείες προσπαθούν να διασφαλίσουν τον ασφαλή χειρισμό και τη διανομή επεξεργασμένων και φρέσκων τροφίμων μέσω διαφορετικών αλυσίδων εφοδιασμού. Αυτό οδήγησε σε αυξανόμενη εξερεύνηση και πρόοδο στην αγορά συσκευασίας χυτευμένου πολτού. Τον τελευταίο καιρό, η αυξημένη πρόσληψη αυγών από κοτόπουλο, πάπια, χήνα και ορτύκια έχει ωθήσει τον όγκο της μεταφοράς των αυγών, αυξάνοντας την ανάγκη για καμπύλες δομές σε σχήμα αυγού. Συνεπώς, φορμαρισμένους δίσκους αυγών και χαρτοκιβώτια κερδίζουν έλξη, χάρη στα οφέλη όπως ο καλύτερος αερισμός, η φρεσκάδα, η συντήρηση και η απορρόφηση κραδασμών.

Η βιομηχανία συσκευασίας χυτευμένου χαρτοπολτού υποστηρίζεται εκτενώς από τον αυξανόμενο αριθμό πρωτοβουλιών που αναλαμβάνονται ενεργά από αρκετούς κορυφαίους κατασκευαστές για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες βιομηχανικές απαιτήσεις. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από μονο-υλικά με βάση το χαρτί και αποτελεί μέρος του ταχέως διευρυνόμενου χαρτοφυλακίου της εταιρείας Better Planet Packaging που καθιστά βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις στις σύγχρονες πλαστικές λύσεις μιας χρήσης.

Καλουπώστε τα κοχύλια πολτού για να καταγράψετε σημαντικές χρήσεις συσκευασίας σε μια πληθώρα βιομηχανιών

Η συλλογική κλίση προς τα κλειστά δοχεία συσκευασίας λιανικής αυξάνει τη ζήτηση για χυτευμένα κοχύλια πολτού για προϊόντα συσκευασίας, όπως αυγά, ηλεκτρονικά είδη και συσκευές και βιομηχανικά εξαρτήματα. Τα clamshell όχι μόνο προσφέρουν ένα στιβαρό κάλυμμα για την ενθυλάκωση προϊόντων, που περιλαμβάνει μπουκάλια ποτών και ιατρικές προμήθειες και εξαρτήματα, αλλά επίσης εξαλείφουν την ανάγκη για επιπλέον συναρμολόγηση χρησιμοποιώντας ταινία και καπάκια.

Σε μια προσπάθεια να συγκρατηθούν αποτελεσματικά τα τρόφιμα τόσο για χρήση σε πακέτο όσο και για χρήση στο σημείο εξυπηρέτησης, οι συσκευασίες χυτευμένου πολτού ενισχύονται με την ικανότητα να αντιστέκονται στη διείσδυση νερού και λαδιού. Οι γρήγορες εξελίξεις στη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων οδήγησαν έτσι σε αύξηση της ζήτησης για θερμοδιαμορφωμένα κοχύλια με βάση τον πολτό, ευνοώντας την επέκταση της βιομηχανίας συσκευασίας χυτευμένου πολτού.

Τελευταία, το clamshell από χυτό χαρτοπολτό OEM χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο για τη συσκευασία βάζων σωλήνων. Ο αυξανόμενος αριθμός ερευνητικών δραστηριοτήτων ανοίγει επίσης το δρόμο για καινοτομίες σε αυτές τις λύσεις συσκευασίας.

Ο τομέας των ηλεκτρονικών θα αναδειχθεί σε εξέχοντα κόμβο εσόδων για τη βιομηχανία συσκευασίας χυτευμένου χαρτοπολτού

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη έκκληση για οικολογική προστασία, κορυφαίοι διεκδικητές στον τομέα των ηλεκτρονικών στοιχηματίζουν σε βιώσιμες λύσεις συσκευασίας που παράγονται από φυσικούς πόρους όπως το ανακυκλωμένο χαρτί, ως εναλλακτική επιλογή για την αποστολή αγαθών και εύθραυστων gadget. Πρόσφατα, ο κομποστοποιήσιμος πολτός έχει επίσης αυξηθεί σε δημοτικότητα για να καλύψει πιο φιλικές προς το περιβάλλον ανάγκες συσκευασίας.

Η προσαρμοσμένη χυτευμένη συσκευασία πολτού δεν είναι μόνο στιβαρή, αλλά επίσης αποτρέπει τις ζημιές που προκαλούνται από στατική τριβή ή από τη σκόνη, καθιστώντας με τη σειρά του ισχυρό υποψήφιο για την αποστολή ηλεκτρονικών ειδών. Αυτές οι λύσεις χρησιμοποιούνται ως εκ τούτου για διάφορα γρήγορα και καταναλωτικά ανθεκτικά αγαθά για να προσφέρουν προστασία και να εξαλείψουν τις πιθανότητες θραύσης του εμπορεύματος από την αποθήκευση έως τη μεταφορά. Η απορρόφηση κραδασμών με χυτό πολτό, λόγω της καλής πλαστικότητας και του ρυθμιστή της, είναι επίσης μάρτυρας της αυξανόμενης ζήτησης ως προστατευτικά άκρων και παλέτες στις εφαρμογές χειρισμού και αποστολής για τις περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές.

Αγορά συσκευασίας χυτευμένου πολτού – The Road Ahead

Τα επόμενα χρόνια, ο χυτός πολτός χαρτιού είναι πιθανό να παραμείνει στην πρώτη γραμμή του τομέα της συσκευασίας. Η απαίτηση για αυτό το προϊόν αυξάνεται σε διάφορα τμήματα, τόσο καινοτόμα όσο οι γλάστρες διατροφής και τα δοχεία λουλουδιών, δεδομένου ότι προσφέρει το πλεονέκτημα της αυτο-υποβάθμισης. Οι αυξανόμενες τεχνολογικές εξελίξεις και η εισροή διαφόρων τεχνικών βαφής έχουν ανοίξει τη θέση τους για πιο εξελιγμένες συσκευασίες που έχουν πιο λείες επιφάνειες για να προσδίδουν κομψή εμφάνιση.

Για παράδειγμα, τον Οκτώβριο του 2020, η HP παρουσίασε μια νέα τεχνική εργαλείων που σχετίζεται με την τρισδιάστατη εκτύπωση για χυτευμένο πολτό τόσο για τους κατασκευαστές συσκευασιών χυτευμένων ινών όσο και για τους πελάτες τους. Καθώς η ανάγκη για οπτική απήχηση αποκτά μεγαλύτερη σημασία από ποτέ, αρκετές παγκόσμιες μάρκες καταναλωτών, όπως η Apple και η PUMA, αναμένεται επίσης να καταλήξουν σε χαρακτηριστικές και κομψές συσκευασίες λιανικής με χυτό πολτό.

Σχετικά Άρθρα

Καινοτομία για να προσθέσει νέα αξία για την αγορά συσκευασιών με βάση τις ίνες 425 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2027

Η Zume συνεργάζεται με τη Solenis για να ανοίξει τη συσκευασία και την κατασκευή του βιβλίου παραγωγής χυτευμένων ινών χωρίς PFA σε παγκόσμιες επωνυμίες τροφίμων και CPG

Η Zume βλέπει ρεκόρ ανάπτυξης καθώς παγκόσμιοι κατασκευαστές και μάρκες αναζητούν συσκευασίες από καλουπωμένες ίνες