Η εταιρεία North Dundas βρίσκει έναν τρόπο να βοηθήσει στην Ουκρανία – Morrisburg Leader

Η εταιρεία North Dundas βρίσκει έναν τρόπο να βοηθήσει στην Ουκρανία – Morrisburg Leader

Februar 5, 2023 0 Von admin
Στη φωτογραφία είναι μερικά από τα κουτιά με τις κάλτσες και τα προϊόντα Thermohair που έχουν κάνει το δρόμο τους για να στηρίξουν την προσπάθεια στην Ουκρανία. (Συνέβαλε)

ΝΟΤΙΟ ΒΟΥΝΟ – Καθώς ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζεται, οι άνθρωποι συχνά θέλουν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν στην υποστήριξη της ουκρανικής προσπάθειας, αλλά δεν είναι σίγουροι τι να κάνουν. Η ιδιοκτήτρια μιας τοπικής εταιρείας ανεβαίνει και κάνει ό,τι μπορεί.

Η Theresa Bergeron από το South Mountain, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της Thermohair Inc., εξήγησε ότι τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς ο καιρός κρύωνε, σκεφτόταν τους Ουκρανούς και τον επερχόμενο χειμώνα που αντιμετωπίζουν «χωρίς ηλεκτρισμό, ζέστη ή νερό λόγω του φρικτού απρόκλητου επιθέσεις από τη Ρωσία».

«Είμαστε τόσο τυχεροί που δεν βιώσαμε ποτέ τη φρίκη του πολέμου, βλέποντας τα σπίτια μας να γκρεμίζονται, τους φίλους και τους γείτονές μας να ακρωτηριάζονται ή να σκοτώνονται, τα σπίτια μας και η παροχή νερού να διακόπτονται και πολλά άλλα», είπε ο Μπέρτζερον.

Έχοντας αυτό κατά νου, η Bergeron αποφάσισε να κάνει το μικρό της κομμάτι για να βοηθήσει.

Το κομμάτι της ήταν να στείλει μερικά από τα προϊόντα Thermohair σε στρατιώτες πρώτης γραμμής και εκτοπισμένους πρόσφυγες εντός της Ουκρανίας.

Η Thermohair Inc. κατασκευάζει κάλτσες πλέξης μοχέρ και πολλά άλλα. Η ίνα μοχέρ είναι γνωστή για την απαλότητα, τη ζεστασιά, την αντοχή και τις μονωτικές της ιδιότητες.

Η Bergeron αναζήτησε κάποιον για να τη βοηθήσει να στείλει τις ζεστές κάλτσες Thermohair, τις toques και τα θερμαντικά για τον λαιμό της στην Ουκρανία και βρήκε τον Stepan of Comfort Shoes στην Οτάβα.

«Μέσω του δώρισα τέσσερα μεγάλα κουτιά (εκατοντάδες ζευγάρια) τρία για τους στρατιώτες και ένα για τις γυναίκες και τα παιδιά», εξήγησε ο Burgeron.

«Έχω λάβει φωτογραφίες και περιορισμένα βίντεο από αυτούς που τα έλαβαν, τόσο ευγνώμων που έχω ζεστά ρούχα από έναν εντελώς άγνωστο σε άλλη χώρα», είπε.

«Είναι μόνο μια σταγόνα στον κουβά, αλλά με τη βοήθεια ατόμων στον ελεύθερο κόσμο οι σταγόνες θα γέμιζαν τον κουβά. Οι Ουκρανοί υφίστανται δυσκολίες μόνο και μόνο επειδή θέλουν να είναι μια ελεύθερη δημοκρατία, κάτι που θεωρούμε δεδομένο. Θαυμάζω το κουράγιο τους και τους εύχομαι επιτυχία στον αγώνα τους για την ελευθερία».

Αφού είσαι εδώ…

… Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτό το άρθρο. Οι τοπικές ειδήσεις είναι σημαντικές. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε τις τοπικές ειδήσεις διαβάζοντας το The Leader, διαδικτυακά και έντυπα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε σήμερα.