Διεύρυνση του μυαλού σας στο πανεπιστήμιο

Διεύρυνση του μυαλού σας στο πανεπιστήμιο

April 15, 2019 0 Von admin

Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι ένα απίστευτο ταξίδι.

Από το να βιώσετε μια νέα κουλτούρα μέχρι να εξερευνήσετε νέα μέρη και να συναντήσετε ομοϊδεάτες από όλο τον κόσμο, το να γίνετε διεθνής φοιτητής είναι ένας σίγουρος τρόπος για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε πώς οι σπουδές στο INTO City του Πανεπιστημίου του Λονδίνου οδήγησαν τον Maximillian, από την Ιταλία, να προχωρήσει στο πανεπιστήμιο εμπλουτίζοντας τις σπουδές του και προετοιμάζοντάς τον για το πτυχίο του στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία.

Ο Μαξιμιλιανός (δεύτερος από αριστερά) και οι φίλοι του στην αποφοίτησή τους

Γιατί επιλέξατε να σπουδάσετε στο εξωτερικό στο INTO City του Πανεπιστημίου του Λονδίνου;

Επέλεξα να σπουδάσω στο εξωτερικό για να αποκτήσω μεγαλύτερη έκθεση σε παγκόσμια ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα. Πιστεύω, για να αντιμετωπίσω αυτά τα ζητήματα σε έναν άκρως παγκοσμιοποιημένο κόσμο, χρειάζομαι ένα μέρος που θα μου προσφέρει παγκόσμια εκπαίδευση.

Το INTO City με εξέθεσε σε πολλούς ανθρώπους και πολιτισμούς από όλο τον κόσμο, ενώ ασχολήθηκε με τα πιο πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου πράγμα όταν είσαι φοιτητής στο Λονδίνο;

Το αγαπημένο μου πράγμα είναι η αίσθηση ότι γίνομαι μέρος μιας τόσο παγκόσμιας και ποικιλόμορφης πόλης. Το INTO City, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου έχει το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται στο City του Λονδίνου, το οποίο είναι επίσης ένα από τα οικονομικά κέντρα του κόσμου.

Αυτό μου επέτρεψε να εξερευνήσω την πόλη και να συνειδητοποιήσω ότι το Λονδίνο είναι ένας μοναδικός οργανισμός που αναπνέει πολιτισμούς, ανθρώπους και πράγματα που πρέπει να κάνουμε – κάτι που, μέχρι σήμερα, δεν μπορώ να το κουράσω.

Τι βρήκατε πρόκληση;

Η πιο απαιτητική πτυχή των σπουδών στο εξωτερικό είναι η περίοδος προσαρμογής.

Το Λονδίνο φιλοξενεί περίπου 8 εκατομμύρια ανθρώπους και αυτό μπορεί να είναι προκλητικό και τρομακτικό μερικές φορές.

Ωστόσο, μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες που διοργάνωσε το INTO City, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, μπόρεσα να νιώσω πιο άνετα με την πόλη και τους ρυθμούς της.

Σπουδές στο Λονδίνο με το INTO City, University of London

Ποιος είχε αντίκτυπο στη μαθησιακή σας εμπειρία;

Όλα τα μέλη του προσωπικού ήταν πολύ εξυπηρετικοί, ειδικά σε καταστάσεις αγώνα για την προσαρμογή στο περιβάλλον του Λονδίνου.

Ωστόσο, θα πρέπει να πω ότι από ακαδημαϊκή άποψη, ευχαριστώ πολύ τη βοήθεια που έλαβα από τον Ramesh και τον AJ.

Μου έδωσαν τις απαραίτητες οικονομικές και επιχειρηματικές γνώσεις για να αντιμετωπίσω το πτυχίο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Μαξιμιλιανός και οι φίλοι του στην τελετή αποφοίτησής τους

Πώς σας προετοίμασε το INTO για πανεπιστημιακές σπουδές;

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου στο INTO City, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ήμουν φοιτητής Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών με την Κοινωνία και τον Πολιτισμό. Αυτό το μάθημα μου επέτρεψε να αντιμετωπίσω τα πιο πιεστικά ζητήματα της κοινωνίας από ακαδημαϊκή άποψη.

Το πιο σημαντικό, καθ‘ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στο INTO, είχα την τύχη να με υποστηρίζει μια εξαιρετικά αφοσιωμένη και προετοιμασμένη ομάδα καθηγητών που ήταν πάντα εκεί για να βοηθήσουν. Το περιβάλλον μπορεί να είναι προκλητικό μερικές φορές.

Ωστόσο, το INTO έχει πολλά επιπλέον μαθήματα που παρέχουν επιπλέον υποστήριξη για πτυχές όπως η γλώσσα και οι Βοηθοί Βοηθών που με βοήθησαν να αντιμετωπίσω αρκετές προκλήσεις. Εξακολουθώ να χρησιμοποιώ καλά τις συμβουλές που έλαβα για τη συγγραφή δοκιμίων!

Κτήριο City College στο Λονδίνο

Τι συμβουλή θα δίνατε σε έναν φοιτητή που σκέφτεται να σπουδάσει στο Λονδίνο;

Θα ενθάρρυνα κάθε μαθητή να μην φοβάται να ζητήσει βοήθεια όταν χρειάζεται. Το INTO City, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου έχει αναπτύξει ένα πολύ σταθερό σύστημα που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μαθητές να επιτύχουν.

Αυτή τη στιγμή αναλαμβάνω το μεταπτυχιακό μου στις Επιστήμες, το οποίο δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη βοήθεια του INTO.

Το INTO με προετοίμασε με την καλύτερη δυνατή νοοτροπία για την πανεπιστημιακή ζωή, οπότε πίστεψέ με όταν λέω ότι ξέρουν πώς νιώθεις και ότι είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να πετύχεις!

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σπουδών που είναι διαθέσιμες στο INTO City, University London.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το INTO City, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Γνωρίστε την ομάδα στο ιστολόγιο INTO City, University of London.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τους 29 λόγους για σπουδές στο εξωτερικό στο Λονδίνο.

Παρακολουθήστε όλη τη φοιτητική ζωή στο Λονδίνο μέσω YouTube, Facebook, Κελάδημα καιΊνσταγκραμ.