Γιατί αυξάνονται οι τιμές των ασφαλτικών στεγών;  – Προσαρμοσμένη πηγή Truck One

Γιατί αυξάνονται οι τιμές των ασφαλτικών στεγών; – Προσαρμοσμένη πηγή Truck One

März 23, 2023 0 Von admin

Γνωρίζατε ότι η κατά μέσο όρο μεταξύ μιας και τριών ημερών.

Ευτυχώς, σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τους λόγους για την αυξημένη τιμή της ασφαλτικής στέγης και πώς αυτό επηρεάζει τον κατασκευαστικό κλάδο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Γιατί αυξάνονται οι τιμές των ασφαλτικών στεγών

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους αυξάνονται οι τιμές των ασφαλτικών στεγών. Ένας από τους λόγους είναι ότι υπάρχει ένα αυξανόμενο κόστος των πρώτων υλών (για παράδειγμα, του πετρελαίου). Όταν αυτές οι τιμές ανεβαίνουν, αυτό που τελικά συμβαίνει είναι ότι οι τιμές του κατασκευαστή ανεβαίνουν.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για υλικά όπως η άσφαλτος, τα οποία κατασκευάζονται κυρίως από λάδι. Κάθε φορά που υπάρχει άνοδος στο κόστος του πετρελαίου, οι τιμές της ασφαλτικής στέγης θα αυξηθούν σημαντικά.

Λόγω των σημερινών παγκόσμιων γεγονότων, οι τιμές του πετρελαίου έχουν αυξηθεί σημαντικά. ΤΤο κόστος πολλών πρώτων υλών έχει αυξηθεί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την ασφαλτική στέγη.

Ένας άλλος λόγος που έχει αυξηθεί το κόστος της ασφαλτικής στέγης είναι ο πληθωρισμός. Ο πληθωρισμός έχει επηρεάσει πολλές τάσεις τιμών, όχι μόνο την τιμή της ασφαλτικής στέγης αλλά και όλους τους τύπους στέγης και άλλα είδη.

ο Η πανδημία COVID-19 έχει επηρέασε επίσης τη βιομηχανία στέγης ασφάλτου και τη βιομηχανία στέγης γενικά. Όταν εμφανίστηκε αυτή η πανδημία, παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα σχετικά με τη ναυτιλία και την παραγωγή.

Ως αποτέλεσμα, οι τιμές έχουν αυξηθεί στη βιομηχανία στέγης ασφάλτου και στη βιομηχανία στέγης γενικά.

Κάντε κλικ εδώ για μεγέθυνση γραφήματος

Ο αντίκτυπος στον κατασκευαστικό κλάδο

Ο αντίκτυπος σε τον κατασκευαστικό κλάδο είναι ότι όσοι κατασκευάζουν στέγες από άσφαλτο θα πρέπει να ζητήσουν από τους πελάτες τους να πληρώσουν υψηλότερες τιμές. Αυτό γίνεται για να αντισταθμίσουν τις υψηλότερες τιμές της ασφαλτικής στέγης που έχουν πρέπει πληρώνουν όταν αγοράζουν αυτά τα υλικά.

Αυτό είναι κάτι που θα συμβεί σε όλες τις ΗΠΑ. Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ταυτόχρονα. Αντίθετα, αυτή η τάση θα κυριαρχήσει σιγά σιγά.

Τελικά, θα επηρεάσει το κόστος των υπηρεσιών που προσφέρουν όλες οι κατασκευαστικές εταιρείες όσον αφορά την ασφαλτική στέγη.

Θέλετε περισσότερα νέα από τον κατασκευαστικό κλάδο;

Τώρα που μάθατε για την αυξημένη τιμή των υλικών στέγης ασφάλτου και τον αντίκτυπό της στον κατασκευαστικό κλάδο, ίσως θέλετε να μάθετε περισσότερα νέα από τον κατασκευαστικό κλάδο. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να λάβετε αυτές τις πληροφορίες από το Custom Truck.

Στην Custom Truck, προσφέρουμε επίσης επαγγελματικά φορτηγά και εξοπλισμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο εργοτάξιό σας. Αυτά περιλαμβάνουν μπουμ φορτηγά, φορτηγά με κάδο, εκσκαφείς, φορτηγά σέρβις και πολλά άλλα.

Προσφέρουμε επίσης μοντέρνο εξοπλισμό, όπως βάσεις τροχών και φορτηγά. Για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Πηγή γραφήματος:

Οικολογικό ρολόι