Έφτασαν οι σχεδιαστές και τα ημερολόγια του 2023

Έφτασαν οι σχεδιαστές και τα ημερολόγια του 2023

September 19, 2022 0 Von admin

Οι σχεδιαστές μας για το 2023 διατίθενται σε δύο τύπους – εβδομαδιαία και καθημερινά. Υπάρχουν δύο όμορφα σχέδια για να διαλέξετε σε κάθε τύπο, και τα δύο με χρυσά γράμματα στα εξώφυλλα. Το Paradise διαθέτει σκοτεινό ροζ και γαλαζοπράσινο σχέδιο φύλλου φοίνικα, ενώ το Signature είναι κλασικό aqua and white. Ανάλογα με τον χώρο που χρειάζεστε για να γράψετε, επιλέξτε από το Daily Planner ή το Weekly Planner!

Καθημερινός σχεδιασμός

Αν νιώθεις ότι κάνεις ζογκλέρ όλα οι μπάλες κάθε μέρα, ο Daily Planner θα είναι ο νέος καλύτερος φίλος σας. Υπάρχει μια ολόκληρη σελίδα για κάθε μέρα του χρόνου (συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων) για να γράψετε τα πάντα σε ένα μέρος.

Εκτός από χώρο για να γράψετε σημειώσεις ώρα προς ώρα, υπάρχει επίσης χώρος για να σημειώσετε τις προτεραιότητές σας, τον προγραμματισμό γευμάτων και άλλες υπενθυμίσεις που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη ζωή της οικογένειάς σας σε καλό δρόμο.

Εκεί θα βρείτε όλες τις σχολικές και επίσημες αργίες της Αυστραλίας, εμπνευσμένα αποσπάσματα, καθώς και σελίδες για καθορισμό στόχων, γενέθλια, λίστες ελέγχου προϋπολογισμού και καθαρισμού (που ταιριάζουν άνετα με το νέο μου βιβλίο, Το Καθαρό Σπίτι!)

Αν περιλαμβάνει μια τυπική μέρα για εσάς πολλαπλές παραλαβές παιδιών, εργασιακές υποχρεώσεις, σχολικές εκδηλώσεις, μια κοινωνική ζωή, η διαχείριση ενός νοικοκυριού και όλα τα άλλα πράγματα που σας φέρνει η ζωή, αυτός είναι ο προγραμματιστής που χρειάζεστε για να τα συγκεντρώσετε όλα,